» » » Що робити, якщо я дурень, або чому я дурень?

Що робити, якщо я дурень, або чому я дурень?

Що робити, якщо я дурень, або чому я дурень?

Давай розберемося, що таке могло статися у тебе в житті. Адже не просто так ти підійшов до комп`ютера і запитав у нього, чому ти такий дурний і що з цим робити.

Що робити, якщо я дурень по життю?

У дитинстві ти забивав на школу, щоб показати однокласниці, що ти крутий. А виявляється, вона в захваті від ботаніків. Потім пішов після 8 класу у вільне плавання, типу дорослий вже. Через пару років вирішив довчитися в вечорі, тому що захотілося нормальних грошей і якусь певну професію. З горем навпіл довчився в вечорі і вирішив, що навчання - це все-таки не для тебе. Так і не зрозумів, навіщо доучувався. Закохався в ту ж однокласницю і знову вирішив здобути освіту, стати розумним, так як згадав, що вона небайдужа до ботаніків. Вивчився, а вона, виявляється, вже заміж вийшла, адже ти навіть не підкочував до неї. І чому я такий дурень ... Пройди тест!

По-перше, хочу привітати тебе з тим, що ти знаєш, чого ти хочеш! Дуже важливо чітко формулювати своє бажання і ставити мету. Але проблема в тому, що в тебе не вистачає терпіння для того, щоб все доводити до кінця. А змінитися ніколи не пізно - тренуй свою силу волі, терпіння, вчися доводити задумане до кінця. У цьому тобі допоможе уявлення про себе бажаного результату. А також не соромся просити поради у друзів, щоб правильно оцінювати життєву ситуацію. Одна голова добре а дві краще!

А що ж робити, якщо брат дурень?

Якщо ти дівчина, то познайом свого брата з красивою подругою! Він на очах зміниться. Буде найдобріший, самий хороший, намагатися буде при ній. Проблема вирішена! Якщо ти хлопець, то поясни йому, що тебе не влаштовує. Чоловік чоловіка зрозуміє!

Що робити, якщо чоловік або хлопець дурень?



Тут справа цікава ... Якщо себе і брата не вибирають, то з чоловіком і хлопцем якраз навпаки. Ну якщо вже вибрала, давай шукати плюси - це допомагає! По-перше, на тлі такого дурня ти завжди будеш виглядати розумною. По-друге, вже краще з дурнем, ніж однієї маятися.

Ну, а якщо серйозно, то подумай, чому чоловік або хлопець дурень. Спробуй обґрунтувати свою думку. Можливо, виявиться, що твоїми думками керують емоції, а насправді твій обранець - досить розумна людина.

Що робити, якщо начальник дурень?

Ні для кого не таємниця, що на будь-якій роботі рано чи пізно ми знайдемо недоліки в своєму начальнику. Звичайно, якщо ти не сам собі начальник. І не забувай, начальнику можна все, навіть бути дурнем. Дуже часто співробітники скаржаться на те, що начальники не визнають своїх помилок, навіть якщо вони зрозуміли, що не мають рації. Найважче тим людям, які не можуть стримувати своїх емоцій і грублять начальству. Адже в такому разі відносини псуються між ними з самого початку. Спробуй знаходити компроміси. Це вміння знадобиться тобі в усьому житті. А якщо твій начальник самостійно пробився на свій пост, подумай, не такий вже він і дурень ...



Увага, тільки СЬОГОДНІ!