» » » Чи буде продовження глухаря?

Чи буде продовження глухаря?

Чи буде продовження Глухаря?

Точно сказати, чи буде продовження "Глухаря", можуть лише продюсери каналу НТВ. Однак вони, як відомо, зберігають мовчання. Ясно лише одне - сподіватися на нові серії популярного телепроекту в найближчому майбутньому не варто. Багатосерійний фільм, тісно зав`язаний на особистість свого головного героя - Сергія Глухарьова, у виконанні Максима Аверіна. Він поки не планує повертатися в образ слідчого ОВС "П`ятницький".

- Питання про те, чи буде продовження "Глухаря" мені зовсім не цікаві, - сказав актор в одному з інтерв`ю, - закінчити серіал було моїм рішенням.

Погодьтеся, важко уявити "Глухаря" без його головного героя. Очевидно, що це розуміють і творці серіалу. Вони активно розвивають побічні лінії сюжету (то, що в Голлівуді називають терміном "спін-офф") - в 2011 році на екрани вийшов серіал "П`ятницький", а у вересні 2012, стартував багатосерійний фільм "Карпов". Обидва проекти тривати в 2013/2014 роках. Таким чином, поки, про продовження "Глухаря" не може бути й мови, як би того не хотілося численної армії шанувальників серіалу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!