» » » Скільки сезонів в "чудовому столітті"?

Скільки сезонів в "чудовому столітті"?

Скільки сезонів в

Яскравий і розкішний турецька серіал відразу ж після демонстрації першого сезону, став лідером і перевищив всі мислимі рейтинги. Йдеться про «Пишному столітті», в якому неймовірна Роксолана підкорює султана Османської імперії.

Шанувальників історії кохання рудоволосої Хюррем і султана цікавить питання: скільки сезонів в «Пишному столітті», або хоча б, скільки серій? Однозначної відповіді поки немає. Справа в тому, що серіал продовжує зніматися. Поки відомо, що зйомки закінчаться приблизно в квітні 2014 року.

Самі творці серіалу стверджують, що серій запланувало близько двохсот. А ось кількість сезонів залежить від різних факторів. За деякими відомостями, серіал розіб`ють на чотири сезони, за іншими - на п`ять. Іноді розбивкою на сезони займається TV-канал, що транслює серіал. Тому говорити конкретно не доводиться.

Однак не варто засмучуватися, що кількість серій поки невідомо. Бути може, продюсери вирішать продовжити зйомки, адже історія життя Хюррем насичена подіями. Можна просто отримувати насолоду від перегляду захоплююче-помпезного історичного серіалу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!