» » » Чим закінчилися "друзі"?

Чим закінчилися "друзі"?

чим закінчилися

Серіал "Друзі" - культовий американський серіал 90-х років. Назва серіалу відображає суть розповіді - це історія шістьох друзів. Дія головним чином розгортається десь на Манхеттені, в квартирі героїні Кортні Кокс - Моніки. Часовий відрізок подій - 1994-2004 рр, як раз приблизно такий же, за який знімався сам серіал.

"Друзі" завоювали безліч нагород американського телебачення, серед яких "Еммі", "Золотий глобус" і інші. Серіал з феноменальним успіхом транслювався практично у всіх країнах світу і завоював серця глядачів.

Скільки сезонів в Друзьях? Усього було знято 10 сезонів, які включають в себе 236 серій або епізодів, по 25 хвилин кожен. Фінал серіалу зайняв четверту сходинку в хіт-параді останніх епізодів телесеріалів. 6 травня 2004 року в прямому ефірі заключну серію "Друзів" подивилися близько 61 мільйона телеглядачів.

фінальний епізод

Чим закінчилися "Друзі"? Фінал комедійного серіалу "Друзі" ставить крапки над "i" в кількох сюжетних лініях. Герой Девіда Швіммера - Росс нарешті зізнається в любові Рейчел після розмови з Фібі в кав`ярні. Фібі переконує Росса в тому, що це його останній шанс, інакше Рейчел поїде в Париж, і вони ніколи не зможуть бути разом. Росс слід на машині Фібі за Рейчел в аеропорт і встигає перехопити її до вильоту. Рейчел і Росс скріплюють поновилися відносини міцним поцілунком і теплими обіймами.



У вже відбулася пари Чендлера і Моніки народжуються чарівні близнючки від сурогатної матері. Причому самі батьки дізнаються про те, що малюків буде двоє прямо під час пологів. Хлопчика назвуть Джек, а дівчинку - Еріка в честь біологічної матері. Молода сім`я переїжджає в новий будинок за місто.

Заключна сцена серіалу показує всіх шістьох друзів, з сумом покидають таку рідну їм квартиру Моніки. Вони направляються випити останню чашечку кави в улюблену роками "Центральну кав`ярню".

Перед записом фінальної серії "Друзів" режисери Крейн, Кауфман і Брайт надихалися кінцівками інших популярних американських комедій. Було прийнято рішення розбити кінцівку на дві серії. Зйомки проходили на студії Warner Bros. в штаті Каліфорнія. Фінал був прийнятий телеглядачами з величезним успіхом, а студія отримала мільйон листів з проханням відзняти продовження всіма улюбленого серіалу.

Якщо ви хочете більше дізнатися про серіал "Друзі" читайте також ці статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!