» » » Чим закінчилися "залишитися в живих"?

Чим закінчилися "залишитися в живих"?

чим закінчилися

Американський серіал «Залишитися в живих» або «LOST» свого часу мав величезну популярність як в Америці, так і за кордоном завдяки закрученим сюжетом, красивим декораціям і яскравим персонажам. Однак 23 травня 2010 року серіал підійшов до кінця.

Однак не всі люди бачили кінець серіалу, а часу подивитися його може і не бути. Розберемося разом в тому, чим закінчилися Залишитися в живих.

Кінцівка серіалу «Залишитися в живих»

Остання серія серіалу «Залишитися в живих» розділена на дві частини:

  • дію на острові;
  • дію в альтернативної реальності.

Розглянемо кожну частину окремо.

Дія на острові

Серіал закінчується тим, що залишилися в живих протягом усього серіалу персонажі потрапляють до літака і лагодять його. Людина в чорному намагається їм перешкодити і ранить Джека, проте сам гине від пострілу Кейт.



У літак завантажуються вижили, і він відлітає, проте Джек через поранення не зміг потрапити на нього. Він добирається до місця, де прокинувся на початку серіалу, і падає там. Серіал закінчується тим, що Джек закриває очі і вмирає, що протилежно початку серіалу, де Джек в тій же обстановці відкриває очі.

Дія в альтернативної реальності

Багато персонажів серіалу в альтернативної реальності збираються в церкві після того, як згадали про острів. В самому кінці багато хто розуміє, що вони померли і знаходяться в потойбічному світі. Тоді вони просять один в одного пробачення за все зло, що зробили на острові.

В даному випадку церква виступає в ролі брами в інший вимір, можливо, в рай. А вся альтернативна реальність - це чистилище, куди потрапили герої після смерті на острові.

Після того як всі збираються разом, вхідні двері церкви відкривається, і з неї пробивається світло. Так закінчується серіал.

Також вам можуть бути цікаві ці статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!