» » » Чим закінчилася «чорна лагуна»?

Чим закінчилася «чорна лагуна»?

Чим закінчилася «Чорна лагуна»?

Містичний іспанська серіал «Чорна лагуна», вперше вийшов на телеекрани в 2007 році, підкорив весь світ. Сім сезонів серіалу стали настільки успішними, що за їх мотивами була створена комп`ютерна гра, а ідею серіалу викупили французька і російська телекомпанії. Але не у всіх була можливість подивитися цей серіал, а тому виникає питання, чим закінчилася чорна лагуна, знайшли герої розгадки всіх таємниць, і чи вдалося їм врятуватися?

сюжет

Головні герої серіалу - Маркос і Паула, потрапляють в закритий елітний інтернат «Чорна лагуна» після смерті своїх батьків. Так вийшло, що їх офіційним опікуном став директор цієї школи. Там хлопці заводять друзів і поступово починають дізнаватися, що школа зберігає багато секретів, навіть найжахливіших, ніж вони могли собі уявити.

Надає, що тридцять років тому група нацистів проводила в підвалі цього будинку експерименти над дітьми-безпритульними, так як в будинку знаходився дитячий будинок. Потім його викупили, побудували елітну школу, але діти продовжували пропадати.

Школярі та вчителі протягом семи сезонів намагаються розгадати, що ж відбувається в їхній школі, а коли їм це вдається - вони потрапляють в полон в підземеллях.

кінцівка



На щастя, до справи підключається поліція і військові. Поліцейський службовець Алісія разом з одним з учителів придумують план втечі з підземель за допомогою колодязя. Все проходить успішно, головні герої вивільняються, а школа вибухає, ховаючи в підвалах все результати експериментів і самих злодіїв.

Не обійшлося, звичайно, і без жертв. Так вбивають кухаря Ферміна, а дівчина Ельсієго гине через те, що її заразили вірусом. Протягом усіх семи сезонів гинуть багато хто з героїв серіалу, що дає йому якийсь присмак трагічності і підтримує містичний початок.

Щоб переконатися, що закінчився серіал Чорна лагуна, краще переглянути всі серії самостійно. Їх ви зможете знайти тут.

Подивіться цей серіал, який нікого ще не залишив байдужим!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!