» » » Скільки сезонів в "закритій школі"?

Скільки сезонів в "закритій школі"?

Скільки сезонів в

Серіал «Закрита школа» має прототип, свого старшого товариша. «Чорна лагуна» був створений в Іспанії і має вдвічі менше серій, ніж його російський побратим. «Закрита школа» вже не знімається і офіційно має 134 серії. Скільки сезонів в закритій школі? Вся епопея розбита на 4 сезони.

І хоч серіал отримав безліч неоднозначних відгуків, половина з яких негативні, проте, глядачі дивилися його із задоволенням. Середня оцінка роботи режисера і акторського складу обумовлена, швидше за все, тим, що публіка очікувала від звичайного телевізійного «мила», справжньої якості.

Головним плюсом серіалу можна вважати велику кількість сюжетних ліній, які, переплітаючись, інтригують і захоплюють. Хочеться дізнатися, що ж було далі, яка передісторія кожної інтриги. Безумовно, для деяких кількість серій занадто велике, але ж в кожній присутній якась зачіпка, яка привертає глядача.

Потрібно відзначити, що аудиторія цієї телероботи набагато ширше, ніж планували творці. Відомо, що вже третьокласники обговорюють на перервах серіал «Закрита школа». Скільки сезонів, серій і хто вбивця, цікавить не тільки малюків. Домогосподарки і зрілі сімейні пари переглядають чергову серію не тільки в Росії. Серіал пройшов в Казахстані, Білорусі та Україні. Так що рекомендуємо вам подивитися хоча б пару-трійку серій, щоб скласти власну думку про цю роботу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!