» » » Скільки серій в серіалі "чудовий вік"?

Скільки серій в серіалі "чудовий вік"?

Скільки серій в серіалі

Серіал "Чудовий вік", знятий в жанрі гостросюжетної драми, розповідає глядачеві про події, що відбувалися в Туреччині за часів Османської імперії, про правління султана Сулеймана Пишного і його зв`язку зі слов`янською дівчиною Олександрою. З перших епізодів серіал привернув телеглядачів і знайшов масу шанувальників, яким не терпиться дізнатися, як буде розвиватися сюжет, на скільки серій він розтягнеться і чим закінчиться "Чудовий століття".

Скільки всього серій в серіалі Чудовий століття

На сьогоднішній день в Туреччині знято і показано 139 серій серіалу. Творці говорять про завершення проекту. Остання серія вийшла на телеекрани 11 червня 2014 року. У Росії заключні серії показують в серпні-вересні 2014 року на телеканалі "Домашній". Однак, фанати не дрімають і вимагають продовження. Залишається сподіватися на те, що сценаристи підтримають цю ідею.

Цікавий факт - в турецькій версії все серії були показані за 4 сезони, в російській - за 5. Дізнатися реальну кількість сезонів серіалу можна тут: Скільки сезонів в серіалі "Чудовий століття".



Увага, тільки СЬОГОДНІ!