» » » Чим закінчиться «чудовий вік»?

Чим закінчиться «чудовий вік»?

Чим закінчиться «Чудовий вік»?

Турецький серіал «Чудовий вік», який стартував на російському телеканалі «Домашній», міцно завоював серця телезрітельніц. Красиві історичні костюми, яскраві персонажі і цікавий сюжет змушує шанувальників замислюватися, чим закінчиться Чудовий століття, і як будуть далі розвиватися події?

сюжет

Серіал заснований на реальних подіях 16 століття, коли Османська імперія досягла свого розквіту. Це турецький варіант історії про Роксолану (у фільмі - Олександра).

Слов`янську дівчину викрадають під час одного з набігів з території України. Потім її продають в рабство, і вона потрапляє в гарем до султана Османської імперії Сулеймана Прекрасному. Швидко зрозумівши, що додому вона вже не потрапить, вона вирішує добитися найвищого положення з можливих: стати дружиною султана (баш-кадуні), а після і матір`ю султана (валіде), що є найпочеснішим званням.

У серіалі описується весь тернистий шлях Роксолани до трону. Показуються її суперниці, як вона себе вела і що робила. Але події серіалу, звичайно ж, спотворюють оригінальні історичні події, надаючи їм більше драматизму.

сезони

На даний момент відзнято вже два сезони серіалу, які транслювалися в Туреччині, а також ряді європейських країн (Чехії та Словаччини). У Росії серіал вперше був показаний в січні 2012 року. Новий сезон очікується восени 2012 року, і в ньому можна буде дізнатися подальшу долю Роксолани.



Що ж стосується того, чим закінчиться серіал чудовий вік, то ми можемо тільки припустити. Якщо сценаристи вирішать і далі вести лінію серіалу відповідно подій історії, то Олександра (Хюррем) стане улюбленою дружиною султана.

Турецьким султанам офіційно дозволялося мати чотирьох дружин, а наложниць - незліченну безліч. Але насправді султани ніколи не одружувалися. Хюррем ж виявилася настільки приваблива і розумна, що полонила Сулеймана, ставши йому надійною підтримкою і опорою. Вона допомагала йому приймати іноземних послів, а також приймати найбільш відповідальні рішення в питаннях правління держави.

Пізніше Хюррем народить Сулейману кілька синів. І незважаючи на те, що її старший син не буде первістком, вона поставить Селіма на престол, позбувшись всіх його братів, щоб виключити будь-яку конкуренцію. Детальніше прочитати про це ви можете в історичному романі "Роксолана".

Але серіал - НЕ документальний фільм, і події можуть розвиватися зовсім інакше.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!