» » » Які є серіали?

Які є серіали?

У наш час весь світ схиблений на серіалах. Росію ця манія теж не обійшла стороною. По телевізору ми не зможемо побачити всі серіали, які хочеться подивитися. Якщо навіть центральні канали та транслюють щось цікаве, то несвоєчасно і по одній серії. А адже іноді хочеться лягти і практично цілий день насолоджуватися пригодами улюблених героїв. Для цього і існує Інтернет. Навіщо нам нудитися довгим очікуванням нової серії, якщо можна її просто завантажити. Головне, знати, що саме качати, для цього ми і розповімо, які є серіали.



Для початку поговоримо про найпопулярніші картинах за останній час.

Топ-5 популярних серіалів

  • "Щоденники вампіра". Перше місце, заслужено займає серіал «The Vampire Diaries». Він оповідає про важкі випробування Олени - хорошої дівчинки, школярки, в яку закохалися два брата. Тільки це не прості брати, а справжнісінькі вампіри. Обстановку розжарюють сімейство найдавніших вампірів, перевертні та гібриди, що наповнили рідне містечко головної героїні. Тепер всі жителі Містик Фоллс знаходяться під загрозою. Зараз вже виходить 4 сезон популярного серіалу і попереду нас ще чекає дуже багато цікавого.
  • «Пліткарка». На другому місці розташувалася «Gossip girl». Серіал про еліту Манхеттена. Всі герої знамениті багатії, але, як відомо, багаті теж плачуть. Їхнє життя не надто відрізняється від життя звичайних людей. Вони люблять, плачуть, пліткують, ревнують, страждають і плетуть інтриги. Про все це глядачі знають, завдяки блогу невідомої пліткарки.
  • «Надприродне». Якщо ви любите містику, то зверніть увагу на третю позицію, тоді вам стане ясно, який серіал краще подивитися любителю цього жанру. «Supernatural» - це історія двох братів. Вони полюють на нечисть. Їм доводиться боротися з цим злом: вампірами, демонами, перевертнями, привидами і навіть з самим Люцифером. Серіал набрав вже мільйони прихильників по всьому світу, які споглядають в даний момент вже 8 сезон.
  • "Доктор Хаус". На 4 місці серіал про видатного лікаря-діагноста і його команді лікарів. Незважаючи на свій не дуже нормальний характер, Хаус діагностує і лікує навіть самі загадкові і складні хвороби. Знято вже 8 сезонів.
  • «Правосуддя Декстера». У цій кримінальній драмі присутні елементи чорної комедії. Історія маніяка, який полює на інших маніяків заради справедливості, займає 5 місце рейтингу.

Які серіали знімаються

  • «Мотель Бейтса». Серіал для любителів детективів. Головний герой - маніяк Норман, історію його підліткових та юнацьких років ми побачимо в 2013 році. На даний момент є вже 3 серії.
  • «Романови». Якщо ви любите історичні серіали, то для вас з`явиться невелика історія царської сім`ї Романових. Творці планують випустити 13 серій про монархів, які часом були не надто добрі до своїх підданих.
  • «Ганнібал». Серіал про страшний людожера, що тримає в страху кожного жителя свого міста.


Які серіали знімають, ми вже розібралися, тепер розглянемо ті, що вже існують і привертають велику аудиторію глядачів.

Детективні серіали

  • «Залишитися в живих» - історія про те, як 48 чоловік потрапляє на безлюдний острів, який сповнений небезпек.
  • «Грань» - серіал про наукові експерименти, які виходять за межі розуміння. Головні герої розслідують низку дуже дивних подій.

Серіали про кохання

  • «Маргоша» - російський серіал про перевтілення головного героя в жінку. Картина дуже гучна, не пропустіть її з поля зору.
  • "Прекрасне століття". Якщо ви до цих пір не знаєте, які нові серіали варто подивитися, то вашій увазі історія кохання українки Роксолани і турецького султана Сулеймана.

комедійні серіали

  • "Любить не любить". З провінції до Москви приїжджає Леля - звичайна дівчина, якій не потрібна багата життя. Вона приїхала за своїм коханим, який, як виявилося, зовсім хлопець її мрії.
  • «Світлофор». Ви дізнаєтеся все про життя чоловіків, яким уже перевалило за 30. Герої комедії ніяк не можуть визначитися, бути їм холостими, одруженими або «злегка подженівшіміся».

Про те, які хороші серіали можна подивитися, неможливо розповісти в одній статті. Тому ми вибрали для вас найцікавіші. Приємного перегляду!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!