» » » Яке цікаве аніме подивитися?

Яке цікаве аніме подивитися?

Яке цікаве аніме подивитися?

Якщо ви хочете цікаво і весело провести вільний вечір, для різноманітності виберіть замість стандартного серіалу або чергового кіно пару-трійку якісних аніме. Японська анімація здебільшого розрахована на підліткову та дорослу аудиторію, тому ви напевно знайдете щось, що зацікавить саме вас.

Красиві персонажі, яскраво виражені емоції, цікаві сюжети, які розглядають різні життєві ситуації, або подорожі в світ фантастики і чудес - далеко не весь список достоїнств цього жанру. Разом з аніме ви занурюєтеся в абсолютно інший світ, а в який саме - вибирати вам, благо що фільмів і серіалів в цьому жанрі випускається багато, і кожен особливий по-своєму.



В інтернеті ви легко виявите безліч сайтів, на яких зможете подивитися нове аніме безкоштовно і без реєстрації, причому як старі добрі фільми, так і абсолютно нові з російською озвучкою. Наприклад, на сайті https://narutoplanet.ru вам запропонують великий вибір якісних і різноманітних аніме-фільмів і серіалів. Шанувальники певного фільму можуть пошукати гру, створену за його мотивами в розділі «Аніме ігри», також ви можете почитати свіжі огляди аніме, дізнатися останні новини і поспілкуватися з іншими користувачами в чаті.



Якщо ви не знаєте, яке аніме подивитися, можна вивчити рейтинги і списки кращих фільмів на думку глядачів. Як приклад ми запропонуємо невеликий список тих фільмів та серіалів, які можуть вас зацікавити.

Аніме-фільми і серіали: що варто подивитися?

  1. «Мій сусід Тоторо» - це безсмертна класика жанру аніме, творіння рук легендарного Хаяо Міядзакі. Популярний повнометражний фільм повертає в світ чарівного дитинства, коли життя було легким і веселим. У центрі історії - дві дівчинки-сестри, які разом зі своєю сім`єю переїжджають в заміський будинок. Одного разу вони знайомляться з лісовим духом на ім`я Тоторо, який показує їм світ, повний чарівництва і казки. Взагалі всі фільми Міядзакі вважаються визнаною класикою аніме, тому вибираючи будь-який з них, ви не прогадаєте.
  2. «Панда велика і маленька» - маловідоме, але від цього не менш миле аніме про те, як панда замінила дівчинці батька.
  3. «Момоко чує пісню жабенят» - зворушлива історія про хлопчика, молодша сестра якого відстає в розвитку від своїх ровесників. Аніме зачіпає багато проблем сучасного суспільства.
  4. «Чобіти» - аніме-серіал про взаємини звичайного японського хлопця і красивої дівчини-робота, повний як зворушливих, так і комічних моментів.
  5. «П`ять сантиметрів в секунду» - красиво знята історія про перше кохання, очікуваннях і життя головних героїв. Юна любов показана з такою красою і увагою до деталей, що мимоволі переймаєшся цією історією.
  6. «Небесні блукачі» - фільм про історію пілота, який бореться за мир. Аніме ставить питання про те, як подолати замкнене коло, якщо навіть смерть нічого не здатна змінити. Фільм неквапливий, але вельми точний.
  7. «Атака на Титану» - серіал про дорослішання воїна в епоху боротьби людства з титанами-людоїдами. Жорсткий серіал, розрахований на чоловічу аудиторію.
  8. Серіал «Сумна пісня» однозначно для дорослої аудиторії. Героїня Люсі - генетично модифіковане істота - збігає з ізолятора, в якому її містять і вивчають, і відправляється в вільний світ. Вона нічим не відрізняється від звичайної дівчинки, крім ріжків на голові. Вимушено героїня стає жорстокою вбивцею. Це аніме зачіпає багато соціально-моральні питання, тому для тих, хто любить задуматися про переглянуті, воно підійде.
  9. «Ідеальна смуток» - історія в жанрі трилера про співачку, яка замислюється про те, що вона - зовсім вона. У якийсь момент героїня божеволіє, що глибоко зворушує глядача. Аніме про те, як розрізнити правду від брехні.
  10. «Паприка» - історія про дівчину, яка може проникати в чужі сни і боротися з психопатами, що порушують тонкий світ.
  11. «Штурмовой загін« Грім »- в цьому аніме позитивним героєм виявляється молодий камікадзе - пілот літака під назвою« Пелюсток сакури ». Незважаючи на тематику фільму, його можна вважати противоєнним. Аніме є екранізацією манги Мацумото Лейдзі.

Ми представили вам невеликий список аніме для людей з різним смаком - вибирайте будь-який зацікавив вас фільм або серіал. Всі їх можна подивитися, наприклад, тут. Ви також можете знайти конкретні тематичні добірки, наприклад, про те, яке аніме подивитися з дитиною, які серіали вважаються кращими серед шанувальників японської анімації, найкращі історії про життя і взаєминах, найпопулярніші фантастичні аніме-історії та ін. Визначтеся в тому, який вид аніме вас найбільш приваблює, складіть для себе цікаву добірку і насолоджуйтеся переглядом.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!