» » » Які мультфільми можна подивитися з дитиною?

Які мультфільми можна подивитися з дитиною?

Які мультфільми можна подивитися з дитиною?

Діти люблять мультики за їх яскравість, барвистість і смішних персонажів. Причому їм часто подобається переглядати найулюбленіші, що батьків нерідко дратує: ну набридло вже в п`ятий-шостий раз включати один і той же! Однак цю невелику проблему легко вирішити: зробіть добірку цікавих, захоплюючих і нових для дитини мультфільмів, які захочете подивитися або переглянути разом з ним.

А ми підкажемо невеликий список відповідних варіантів, який при бажанні ви можете доповнити.

Мультфільми для спільного перегляду

  1. Всі частини «Льодовикового періоду». Відомий мультфільм про тварин-друзів напевно сподобається вашій дитині, а ви зможете переглянути ці цікаві і яскраві історії. Знайти мультик в хорошій якості зовсім не проблема. Пройшовши по посиланню - Льодовиковий період (дивитися онлайн) ви виявите першу частину. До речі, на цьому сайті також зібрано чимало інших мультфільмів, які можуть сподобатися вашій дитині.
  2. "Кунг фу Панда". Також представлений у вигляді декількох повнометражних анімаційних фільмів. Це історія про те, як незграбний і невпевнений у собі ведмідь домагається успіху і стає майстром кунг-фу.
  3. «Шрек». Полюбився багатьом історія зеленого огра, його вірних друзів і коханої Фіони може стати відмінним варіантом для спільного перегляду з дитиною.
  4. «Хортон». Забавні персонажі і часом не менше забавні діалоги між ними. У слона Хортона настільки великі вуха, що він може чути, що говорять жителі маленького світу, існуючого на квітці. Друзі Хортона вважають, що він трохи не в собі. Однак слон нікого не слухає і впевнений, що повинен врятувати цей маленький квітковий світ від загибелі. Милий мультфільм, який сподобається маленьким глядачам.
  5. "Мій сосід Тоторо". Повнометражний фільм, який відноситься до жанру аніме. Над фільмом працював Хаяо Міядзакі - великий японський режисер-аніматор. «Мій сусід Тоторо» - одна з найдобріших, світлих і затишних картин автора. Обов`язково подивіться, а також можна звернути увагу на інші аніме Міядзакі.
  6. «ВАЛЛ-І». Робот на ім`я ВАЛЛ-І прибирає сміття на покинутій Землі, живе один і чекає змін. Одного разу з`являється інший робот на ім`я Єва, і між ними зав`язуються стосунки. Зворушливий мультфільм, який змушує багато про що задуматися, а тому його краще рекомендувати дітям старшого віку.
  7. «Головоломка». Один зі свіжих повнометражних мультфільмів від знаменитої студії Pixar. Поведінкою Райлі - головної героїні історії - керують п`ять емоцій: Радість, Смуток, Гнів, Гидливість і Страх. Але одного разу в їх злагодженій роботі відбувається збій, що тягне за собою сумні наслідки. «Головоломка» - це якісна історія, яку цікаво буде подивитися і дітям, і їхнім батькам. Маленьким глядачам сподобаються кумедні персонажі, діти старшого віку напевно будуть стежити за сюжетом, а батьки задумаються.


Вибирайте будь-який з мультфільмів в залежності від вашого смаку і переваг. Приємного перегляду!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!