» » » Який мультик подивитися?

Який мультик подивитися?

Який мультик подивитися?

Вибір мультфільмів на сьогоднішній день просто величезний. Від сумних до вкрай смішних.

Вам хочеться трохи посумувати. А може просто хочеться обійняти свою другу половину в самий зворушливий момент. Тоді можете подивитися такі мультики.

зворушливі мультики

Валл-і. Сумна і зворушлива історія кохання двох роботів. Навіть якщо вам не подобаються залізні машини - картину складно не оцінити. Кожна сцена дуже атмосферна. Хороший звуковий супровід. А кінцівка вас не залишить байдужим.

дев`ять. Сумувати тут доведеться не за реальну людину, а за ляльок цього разу. Кожна з ляльок має свій характер. І лише об`єднавшись, вони зможуть врятувати світ. Так Так! Врятувати світ. Заради цього варто подивитися цей мультик.

Для тих, хто в дитинстві з яких-небудь причинами пропустив, варто подивитися Король Лев. Культовий фільм від студії Дісней. Сумна історія сімейства левів нікого не залишить байдужим.

Якщо хочеться посміятися, але не знаєте який мультик можна подивитися, то варто звернути увагу на наступні:

Рапунцель. Недавній мультик від студії Дісней. Примітно, що він був сотим повнометражним мультфільмом студії. Багато пісень і радісна історія, заснована на казці Братів Грімм.

Мадагаскар. Історія декількох тварин, які втекли із зоопарку. Багато доброго гумору і тварини з характером. Зовсім скоро виходить нова частина, тому є час встигнути глянути попередні дві.

Кунг фу Панда. Товстий і незграбний панда рятує долину від злого майстра єдиноборств і знаходить друзів. Відмінний російський переклад - Михайло Галустян надав панді шарм, який не дасть вам відірватися від перегляду.



Ріо. Історія про папугу, який полетів шукати пригоди в Ріо-де-Жанейро. У мультику є історія кохання, жарти і добра кінцівка. 

Є ряд мультиків, які не можна не подивитися. Навіть суворі кінокритики не залишилися байдужими. Кожен з наступних мультфільмів отримав Оскара або декількох.

Рататуй. Добра історія про щурика Ремі, який кожен день ризикує життям, щоб стати шеф-кухарем. Навіть серед тварин є гурмани! Але життя йому готує багато пригод ...

Як приручити дракона. Вікінги завжди славилися своїм суворим характером і міцним тілом. А що робити, якщо вікінг народжується кволим і слабким? Мультик про те, як добре серце не тільки допомагає вижити юному вікінгові, але і назавжди припинити війну між драконами і людьми.

Ранго. Кращий мультфільм минулого року. Історія про хамелеона, який дуже хотів подвигів. І нього все вийшло! Дж. Депп, прочитавши сценарій, негайно дав добро на озвучку головного персонажа. Рекомендується до перегляду.

Які мультики варто подивитися з вітчизняних

Зоряні собаки-Білка і Стрілка. Так, ви не повірите, дві собаки і їх друг летять в космос. Історію про наших собак в просторах всесвіту ми знаємо ще зі школи. Цікаво подивитися цю альтернативну версію.

Ілля Муромець та Соловей Розбійник. Це перший мультфільм, який відкрив цілий цикл історій про російських богатирів. Добрий гумор і історія про російською богатиря, його силі і молодецький сміливості.

Сьогоднішній кінематограф пропонує цілий спектр різних історій. Який мультик подивитися, вирішувати вже вам.

Приємного перегляду!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!