» » » Який фільм подивитися, щоб поплакати?

Який фільм подивитися, щоб поплакати?

Який фільм подивитися, щоб поплакати?

Деякі люди люблять дивитися фільми, які несуть емоційне навантаження. У цій статті ми розповімо, який фільм подивитися, щоб поплакати.

  • Хатіко - найвірніший друг (2009). Фільм Лассе Халльстрем. Цей фільм заснований на реальній історії собаки породи акіта-іну - Хатіко. Кожен день, в один і той же час, цілих дев`ять років Хатіко зустрічає свого господаря з роботи. Але одного разу він не повернувся ..
  • Поспішай кохати (2002). Історія про кохання Лендона Картера, найкрутішого хлопця в школі, і Джеммі Салліван, непоказною дочки священика, до якої все в школі ставляться зі зневагою. Якось раз Лендон завинив і його змусили зіграти роль в п`єсі. Для цього йому потрібна була допомога Джеммі. Вона погодилася допомогти, за однієї умови - Лендон не закохатись в неї. Але виконати умову виявилося не так просто ... Лендон визнається Джеммі, що закохався в неї, і тут виявляється, що вона хвора на лейкемію .. .Для тих, хто не знає, який фільм подивитися, щоб поплакати - кращий варіант!
  • Закохайся в мене, якщо насмілишся (2003). Це французька драма про любов з дитинства і своєрідною грі "слабо - не слабо", яка згодом руйнує життя двох молодих людей і їх щастя.
  • Остання пісня (2010). За сюжетом фільму Вероніку Міллер з братом відправляють до батька, батьки в розлученні і дівчина не хоче їхати до нього. Вона відмовляється розмовляти з батьком і ходити в школу. Але потім виявляється, що він хворий на рак.

Плакати можна і від радості

Деякі фільми змушують нас плакати від радості. Ось деякі з них:

  • Вічне сяйво чистого розуму (2004). Історія про двох закоханих з оригінальним сюжетом. Чи не витерпівши один одного, вони вирішили стерти з пам`яті спогади, звернувшись в компанію по стирання з пам`яті неприємних людей. Але через якийсь час вони зустрілися знову ...
  • Август Раш (2007). Фільм про хлопчика-сироту, який мріє знайти своїх батьків.


P.S. Я люблю тебе (2007). Прекрасний фільм, знятий за однойменним романом. Сумний, але в той же час з хорошим кінцем. Історія про кохання і життя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!