» » » Який фільм подивитися з дівчиною?

Який фільм подивитися з дівчиною?

Який фільм подивитися з дівчиною?

Як вибрати фільм так, щоб вечір пройшов добре? Який фільм подивитися з дівчиною зазвичай вирішується або випадково, або в останній момент, і іноді вибір буває не дуже вдалим. 

Як вибрати фільм

По-перше, ви можете подивитися фільм в кінотеатрі, тоді вибір здійснюється виключно з того, що зараз в прокаті, це не так вже й складно, так як їх кількість обмежена.



Якщо ви вирішуєте, який фільм подивитися з дівчиною, маючи необмежений вибір, то можна покладатися на наступні поради:

  • Ужастики - їх варто дивитися, якщо дівчині подобаються гострі відчуття і всяка нечисть, ну або якщо вона їх страшенно боїться, і ви хочете з нею пообниматься. Так як в страху вона швидше за все буде до вас притискатися, а потім ще й вимагатиме її проводити або побоїться і зовсім кудись йти. Головне, будьте мужнім і не кричіть в різких моментах самі. Краще вибрати не противні трилери з кров`ю Расчлененка і іншим, а містичні по Стівену Кінгу або фільми Хічкока.
  • Комедія допоможе розважитися і весело провести час, але переконайтеся, щоб дівчині подобалися саме такі комедії. На вибір: Дуже погана училка, Позашлюбний тиждень, Винахід брехні, Нестерпні боси. Щось з них ще йде в прокаті, щось вже зовсім старе.
  • Драма або мелодрама. запропонуйте дівчині подивитися фільм про любов. Таким чином ви і їй попадете, і продемонструєте свою тонку натуру і чутливість. Втім в таких фільмах як, наприклад, «Чорний лебідь» присутні і еротизм, і драматизм, і містика, так що він цілком підходить для перегляду з дівчиною. Не переборщити, тому що після багатьох фільмів того ж Дарена Ароновскі дівчина швидше за все буде ще довго плакати, а це поганий розвиток вечора.
  • Якщо ваша дівчина любить дитинство і вам хочеться просто відпочити, ви можете вибрати повнометражний мультфільм Валлі, Вгору, Гидке я, Як приручити дракона та інші. Вони зазвичай добрі з хорошим гумором і обов`язково добре закінчуються.
  • Ну і нарешті стрілялки - це динамічні фільми, які є бестселерами і збирають мільйони в прокаті. Такий фільм не дозволить занудьгувати. Це фільми про супер героїв Тор, Зелений ліхтар, Люди Ікс, про людей рятують світ Трансформери, Вихідний код. Практично завжди щось з них йде в кіно.

Так що, перегорніть останні релізи або подивіться на розклад кінотеатру, орієнтуючись на правила наведені вище, виберіть, який фільм подивитися з дівчиною, кличте її і насолоджуйтеся фільмом і спільним проведенням часу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!