» » » Який фільм подивитися комедія?

Який фільм подивитися комедія?

Який фільм подивитися комедія?

За останні 30 років на екрани вийшло безліч комедійних стрічок, як російських, так і зарубіжних. Вибираючи, який фільм подивитися комедія, потрібно визначитися з його жанром: комедії бувають сімейними, вульгарними, еротичними, романтичними, молодіжними, кримінальними і ін.

Комедії виробництва різних країн

Америка

Наприклад, кращими американськими сімейними комедіями, безумовно, вважаються «Брюс всемогутній», «Один вдома», «Тупий і ще тупіший», «Меверік», «Краще не буває», «День бабака». Сюди ж можна віднести «Канікули», «Мисливці за привидами», «Переможці шоу», «Наполеон Динаміт», «Суперперців», «Солдати невдачі», «Встигнути» і ряд інших.

Гонконг

Таким чином, вибір, який фільм можна подивитися комедію, не обмежений тільки Голлівудом. Наприклад, з фільмів гонконгського режисера Стівена Чоу на особливу увагу заслуговують «Забійний футбол» і «Розборки в стилі кунг-фу» - дві чудових стрічки про те, як можна застосувати східні бойові мистецтва в повсякденному житті. Стиль і жанр робіт Чоу дуже відрізняються від манери Джекі Чана - у останнього фільми, хоч і мають комедійні елементи, все ж є бойовиками.

Англія



Англійська кінематограф представляють Нік Фрост, Саймон Пегг і Едгар Райт - трійця, що зняла фільми «Зомбі на ім`я Шон» і «Типу круті лягаві». Якщо перша робота сподобається далеко не всім, то другу, безумовно, потрібно подивитися - відмінна пародія на гучні поліцейські бойовики.

рідкісні знахідки

Є непоганий фільм сербського режисера Еміра Кустуріци «Чорна кішка, білий кіт», в якому розповідається про життя сербських циган. Не менш цікава Ботсванська кінострічка «Здається, боги зійшли з розуму», головний герой якої - бушмен, що живе в південноафриканській пустелі. У пошуках краю світла він стикається не тільки з білими людьми, але і плодами незнайомій йому нашої цивілізації.

Яку комедію подивитися

пародії



Говорячи про пародіях на бойовики або фільми про поліцію, потрібно згадати про голлівудські «Голий пістолет», «Поліцейський з Беверлі Хіллз» та «Остін Пауерс: Міжнародна людина-загадка».

Молодіжні вульгарні комедії

Існують комедії, які потрібно переглядати без дітей. Вони відмінно підійдуть для того, щоб провести з дружною компанією і пляшкою пива перед телевізором. Зокрема, це «Старе загартування», «Клерки», «Сусідка» і мультиплікаційна полнометражка «Південний парк: довший і необрізаний». Вибір, який фільм варто подивитися комедія може впасти і на молодіжні кінострічки. Наприклад, для молоді підійдуть «Сорокарічний незайманий», «Дещо про Мері», «Безглуздий», «Американський пиріг», «Похмілля у Вегасі».

Романтичні смішні фільми

Романтичні комедії, в основному, представлені кінострічками з Франції та інших країн Європи. Це «Любов та інші катастрофи», «В пошуках кішки», «Амелі», «Французький поцілунок». З російських романтичних комедій виділяються «Любов у великому місті» і «Вагітний», з американських - «З 13 в 30», «Як вийти заміж за 3 дні», «Як позбутися хлопця за 10 днів», «Між небом і землею »,« 50 перших поцілунків »,« Листи до Джульєтти »і ін.

культові

З радянських комедій, що вийшли в прокат після 1980 року, примітні культові «Кін-Дза-Дза» і «Спортлото-82», а також «За сірниками», «Як стати зіркою» і «Подорож буде приємним». Російські фільми 90-х - «Особливості національного полювання», «Особливості національної риболовлі», «Ширлі-Мирлі», «Бідна Саша», «Сирота казанська», 2000-х - «Старі шкапи», «ДМБ», «Неваляшка» та ін.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!