» » » Який цікавий фільм подивитися?

Який цікавий фільм подивитися?

Який цікавий фільм подивитися?

Сучасний кінематограф готовий запропонувати фільми абсолютно на будь-який смак. Кожна людина без зусиль зможе знайти фільм, який обов`язково припаде йому до душі. Також можна відвідати кінотеатр і насолодитися повними враженнями від фільму, і можна в спокійно обстановці подивитися будь-який фільм вдома на DVD-програвачі. Сьогодні, подивимося, який можна подивитися цікавий фільм.

Цікаві фільми на вибір

"Гра" Девіда Фінчера. У зарубіжному прокаті фільм називається "The Game". Фільм був знятий в 1997 році в США. Жанр фільму оцінюють як трилер, детектив, пригодницький. Триває фільм 129 хвилин. Головний герой Майкан Дугласа - це Ніколас Ван Ортон. Він успішний бізнесмен, який володіє всіма багатствами світу. Його життя - втілення успіху. Він спокійний і незворушний. Він звик тримати все під контролем. На свій день народження Ніколас отримує незвичайний подарунок. Його брат дарує йому квиток на "Гру". Спочатку він зацікавлений і заінтригований. Але він навіть не підозрює про те, що далі гра піде не на життя, а на смерть.

Вирішуючи, який цікавий фільм подивитися, чи не відмовтеся від "Острова проклятих" Мартіна Скорсезе. Фільм знятий недавно, а саме в 2010 році в США. Він знятий в жанрі трилер, драма, детектив. У головній ролі Леонардо Ді Капріо. Фільм розповідає про двох судових приставів, які відвідали острів в штаті Массачусетс. Їх завдання - розслідування таємничого зникнення пацієнтки з клінік для божевільних злочинців. Вони зіткнутися з брехнею і небезпеками. Розв`язка фільму не залишить байдужим навіть найвибагливішого глядача.



"Шоу Трумена" Пітера Уіра. Фільм знятий в 1999 році в США. У головній ролі Джим Керрі. Головний герой фільму виявляється в складній ситуації. Спробуйте уявити себе на його місці. Все навколо вас - це декорації, а люди, яких ви знаєте і любите - просто актори. Ваше життя - це телесеріал або реаліті-шоу, причому ви навіть не підозрюєте про це. Ви живете вже 30 років, і все ваше життя - плід фантазії творців шоу, яке дивиться вся планета. Містер Труман виявився саме в такій ситуації. Головна дилема героя - залишитися в безнадійному світі шоу або вирватися на свободу, де його чекає дівчина, яка не входить в плани творців і авторів телесеріалу.

Який цікавий фільм подивитися всій родині? "Джуманджі" Джо Джонстона. Ви не пошкодуєте про час, який витратили на перегляд картини. У головних ролях Робін Вільямс і Кірстен Данст. Фільм знятий в США в 1995 році. Жанр - фентезі, трилер, сімейний, пригодницький. Фільм починається з того, що двоє підлітків знаходять на горищі будинку настільну гру з дивною назвою "Джуманджі". На очах дівчинки, після того як хлопчик робить перший хід, він переноситься в джунглі. Дівчинка в страху тікає з дому. Таким чином, Аллан на багато років виявляється в полоні потойбічного світу, поки двоє хлопців не продовжують гру і не звільняють Аллана з страшного місця. Тепер, перед усіма трьома варто важка задача. Гру потрібно завершити і битися з силами магії, яка може бути як руйнівною, так і винагороджує.

"Початок" Крістофера Нолана. Фільм знятий в 2010 році в США і Великобританії. У головній ролі Леонардо Ді Капріо. Він грає Кобба, небезпечного злодія, кращого в своєму роді. Він краде інформацію з підсвідомості людей під час сну. Мало, хто володіє його технологіями. Під час сну підсвідомість людини найбільш вразливе. Можна вселити будь-яку ідею. Кобб позбувся всього, що колись любив через свою діяльність. З великим знанням приходить і велика відповідальність ...



Увага, тільки СЬОГОДНІ!