» » » Чим закінчилося "початок"?

Чим закінчилося "початок"?

чим закінчилося

У 2010 р вийшов легендарний фільм «Початок», який підкорив мільйони сердець. Він розповів про іншу сторону життя людини, про здібності, завдяки яким можна управляти сном.

Для тих, хто не дивився фільм або ж не зрозумів фінал, ми сьогодні розповімо, чим закінчилося "Початок", а також поговоримо про створення фільму і його героїв.

Фінал фільму "Початок"

Пройшовши всі три рівні сну, виконавши угоду, герої прокидаються після того, як снодійне закінчує свою дію. З цього моменту Кобб отримує можливість повернутися до дітей. Однак фінал не такий простий, він зберігає в собі невизначеність і не дає однозначних відповідей. Звернемося до фінальній сцені. Екран затемнюється, коли дзига починає ледь помітно вібрувати, готуючись припинити обертання. Багато що в фільмі показано очима Кобба, тому глядач бачить, як по ходу дії збільшується його залежність від дзиги. Поступово він втрачає усвідомлення того, що в цьому світі реально, а що - ні. Саме так закінчується цей фільм.

Історія створення фільму

Режисером фільму є Крістофер Нолан. У головних ролях - відомі актори: Леонардо Ді Капріо, Кен Ватанабе, Джозеф Гордон-Левітт, Еллен Пейдж та інші. Бюджет фільму становить 160 мільйонів доларів. Фільм відносять до жанру науково-фантастичних трилерів. В основі сюжету лежить сон, навчившись керувати яким, можна отримати не тільки доступ до знань іншої людини, але і до його думок. Ключовим є питання про те, що буде, якщо хтось скористається цим для досягнення власних цілей.

Сценарій розроблявся Ноланом протягом 10 років. Фільм став дуже успішним, отримав величезну кількість позитивних рецензій, зібрав більше 500 мільйонів доларів і отримав не одну нагороду.

Якщо хочете більше знати про кіно, загляньте в наш розділ Фільми.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!