» » » Як називається кіно?

Як називається кіно?

Як називається кіно?

Знайти фільм у всесвітній павутині не знаючи його назви - це реально. Існує кілька способів дізнатися як називалося кіно, яке вас зацікавило. Найпростіший: згадати імена акторів, що знімалися у фільмі, причому не важливо головна це була роль у формі дрібних. В інтернеті є фільмографії більшості акторів, навіть якщо вони не дуже популярні в нашій країні. Далі читаємо описи фільмів відомого нам актора, дивимося трейлери та знаходимо потрібний. Найбільшу допомогу в пошуку фільму на ім`я актора, який в ньому знімався, надасть сайт Кинопоиск. Так само можна знайти якщо відоме ім`я режисера або сценариста.

Як дізнатися кіно за сюжетом

Якщо ви не такий щасливчик і жодного актора з фільму не пам`ятаєте, то доведеться перейти до другого способу: шукати кіно за описом сюжету. Для початку спробуйте вбити в своєму улюбленому пошуковику короткий опис фільму за допомогою фрази: "як називається кіно де ...". Наприклад, "як називається кіно де головні герої дівчинка і кілер" або "як називається кіно де герой потрапляє в минуле". Далі переглянете відкрилися посилання. Можливо в одній з них ви знайдете назву потрібного фільму. Найчастіше правильну відповідь криється вже на першій сторінці пошуку, тому переглядати всі сторінки поспіль не має сенсу.

Якщо укласти думка в одну коротку фразу не виходить, то на допомогу прийдуть форуми кіноманів. Наприклад такі як "Кіноімхо". Якщо вам більше подобається спілкуватися в соціальних мережах, то спробуйте знайти в них групу за інтересами. Там ви зможете в найдрібніших подробицях описати сюжет, яким його пам`ятаєте і напевно дізнаєтеся як називається кіно, яке ви шукаєте. Чим більше деталей вам вдасться згадати, тим вищі шанси на успіх. Для досягнення найкращого результату намагайтеся згадати родзинку сценарію, адже дуже багато сучасних фільмів схожі між собою как-будто їх знімав один режисер. Величезну цінність на таких форумах представляє знання імен головних героїв, так що по можливості не забудьте їх вказати.

Інші способи дізнатися як називається кіно



Якщо знайти фільм за описом сюжету так само не виходить, доведеться вдатися до третього, найскладнішого варіанту пошуку. Для цього вам буде потрібно згадати чудові фрази, музику або навіть час, в якому розгортається дія фільму аж до року. Спробуйте вбити в пошуковику ключову фразу, яку виголошував герой, назву пісні або хоча б рядок з неї і можливо посилання приведуть вас до назви потрібного фільму.

Існує і ще один спосіб пошуку назви фільму, але застосуємо він виключно до фільмів, які показували по телевізору. Допомога вам зможе надати банальна програма передач. Досить згадати по якому каналу і приблизно в який день ви бачили потрібний фільм і ввести в пошуковику фразу "програма передач" із зазначенням назви телеканалу.

Ну і звичайно не забудьте попросити про допомогу своїх найкращих друзів. Напевно серед них є справжні знавці великого кіно, які не тільки зможуть підказати назву фільму, а й із задоволенням подивляться його разом з вами.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!