» » » Як знятися у фільмі?

Як знятися у фільмі?

Як знятися у фільмі?

Кінематограф є дуже популярним жанром вже досить давно. Популярних артистів можна зустріти як в кіно, так і в серіалі. Їх запрошують в кожне шоу, на концерти і навіть в рекламу. Ці люди користуються великою популярністю. Скільки прикладів, коли одна роль здатна зробити з нікому невідомого хлопчаки або дівчата досить відомого актора.

Знятися в кіно мріють не тільки молоденькі дівчата, але досить дорослі чоловіки, жінки. Це бажання не підвладна рокам. Але одного бажання, звичайно ж, мало. Перед тим, як знятися у фільмі, необхідно пройти кастинг, попастися на очі режисерові і отримати твердження на роль. Випадки, коли просто людини з вулиці взяли і почали знімати, практично немає. Не варто сподіватися, що вас відразу ж помітять і затвердять на найголовнішу роль.

З чого слід почати

Люди, які мріють пов`язати своє майбутнє з кар`єрою артиста, найчастіше надходять вчитися в театральні, режисерські та інші заклади. Але цього не достатньо, головне, чим ви повинні володіти крім таланту, це бажання і прагнення до своєї мети. Приготуйтеся походити по різним кастингах, причому не обов`язково намагатися потрапити в якийсь конкретний фільм, можна спробувати себе у епізодна ролі в серіалі, рекламі. Пам`ятайте, що будь-який епізод буде вам зачитуватися в плюс, так і зайвий досвід і навик нікому ще не заважав.

Як зняти жанр фільму «онлайн»

Зараз досить популярним став відео жанр онлайн кіно. Знятися у фільмі онлайн ви зможете прямо в своїй квартирі. Думаю, що багато хто з вас бачили викладені домашні відео з рецептами, корисними порадами, цікавими новинами і іншим матеріалом. Можна спробувати зняти кіно на любительську камеру, нехай це буде не повнометражний фільм, а невелика сценка. Пам`ятайте, якщо людина володіє талантом, то його видно відразу.



У бажанні стати більш помітними багато хто погоджується на участь в зйомках фільмів, які знімають випускники режисерських курсів. Хтось вважає за краще знайти популярність, беручи участь в різних реаліті-шоу. Загалом, кожен для себе вибирає свій шлях, який вважає більш прийнятним для нього.

доведеться постаратися

Але хотілося б звернути увагу, що одного «хочу знятися у фільмі", буде просто недостатньо. Не можна тупнути ніжкою і опинитися на знімальному майданчику. Пам`ятайте, що робота артиста, це досить копітка, важка, складна робота, яка вимагає повної самовіддачі. Якщо ви все-таки вирішили, що кіно, це ваше, то почніть з самоосвіти. Відвідайте заняття з акторської майстерності, не завадять курси з розвитку мовлення та інші. По-перше, дані заняття будуть вам корисні, а по-друге, на цих заняттях вас також можуть помітити і порекомендувати вас для участі в якому-небудь епізоді.

Якщо вам все-таки вдалося потрапити на кастинг, наприклад, то доведеться викластися по повній програмі. Пам`ятайте, що другого шансу може й не бути. У вас є тільки одна можливість показати себе, звернути на себе увагу і зацікавити режисера і знімальну групу. Для цього ви повинні виконати основні вимоги, які вас покажуть з хорошого боку. Для початку не потрібно спізнюватися, необхідно чітко вивчити запропонований текст або роль, дуже важливо добре виглядати і виконувати всі рекомендації і прохання режисера або продюсера. Не забувайте, що таких бажаючих як ви, сьогодні прийде досить багато, тому не варто упускати шанс і пускати все на самоплив.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!