» » » Куди подівся левин?

Куди подівся левин?

Куди подівся Левін?

Кожен з любителів серіалу Інтерни знає, що один персонаж не брав участі в зйомках третього сезону. Куди подівся Левін з Інтернів? Згідно зі сценарієм, персонаж Левін, якого грає актор Дмитро Шаракоіс, отримавши гарант на право наукової діяльності в США, відправився задовольняти свої амбіції. Чому персонажу довелося виїхати? Чому він не міг зайнятися своєю справою в тій же лікарні? Через жорстокого сатрапа Бикова. А також проблем на особистому фронті з медсестрою Любою. Тому за сценарієм Левіну довелося покинути лікарню. Що сталося з актором насправді?

 Насправді Дмитро Шаракоіс, який грав роль Левіна, просто знімався в повнометражному фільмі. Йому запропонували цю роль і актор, побачивши для своєї кар`єри хорошу можливість, не став від неї відмовлятися. Адже багато режисерів помітили талант Дмитра вживатися в свою роль, і це не залишилося поза увагою. Актор постійно отримував безліч пропозицій на головну роль в різних фільмах. І вибрав все-таки для себе найбільш підходящий варіант.

Левін був зайнятий на зйомках нового фільму, який називається «Клофелін». Даний фільм є романтичною комедією, де двох закоханих чекають усілякі пригоди. Поки глядачі задавалися питанням - куди подівся Левін, він тим часом знімався в цікавому фільмі.

Тепер виразно ясно, що зйомки в цьому фільмі є для Дмитро Шаракоіс наступною сходинкою в його акторській кар`єрі. Друга головна роль дісталася співачці Лілу, яка також виконала саундтрек до фільму. Тому можна з упевненістю сказати, що колишній доктор Левін піднімався по кар`єрних сходах і нарешті почав грати більш серйозні ролі в кіно, а не просто інтерна з великими амбіціями.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!