» » » Як звуть інтернів

Як звуть інтернів

Як звуть інтернів

Досить цікавий і смішний серіал `` Інтерни `` на ТНТ завоював велику популярність серед глядачів каналу, зараз ми познайомимо вас з основними персонажами серіалу і ви дізнаєтеся, як звуть інтернів.

Головні ролі

Іван Охлобистін - Биков Андрій Євгенович, завідувач терапевтичним відділенням лікарні. Має двох дітей. Керує інтернами та всіляко над ними жартує. Володіє нестерпним характером, часто ятрить.Інтерни

Світлана Каминіна - Анастасія Костянтинівна Кісегач - глав. лікар лікарні. Має м`яку, але рішучим характером. Закохана в завідувача терапевтичним відділенням, має від нього дитину. Також є старший син - колишній інтерн Гліб Романенко.

Вадим Демчог - Іван Натанович Купитман, завідувач шкірно-венерологічним відділенням лікарні. Був одружений тричі, зараз розлучений. Кращий друг Бикова, завжди радий його підтримати в витівках і розіграшах над інтернами. Любитель хорошого коньяку і красивих жінок.

Світлана Пермякова - Любов Михайлівна Скрябіна - медсестра, джерело пліток у відділенні, весела хохотушка.

перші інтерни

Олександр Ільїн - Семен Семенович Лобанов - інтерн, який став лікарем. Самовпевнений, але не дуже кмітливий і простий хлопець. Одружений, в 179 серії у нього народжується дочка. Часто стріляє сигарети і гроші у колег, так як постійно немає Інтернигрошей.

Ілля Глинников - Гліб Вікторович Романенко - колишній інтерн, який став лікарем. Син Анастасії Кісегач. Високо себе цінує, підтримує репутацію мажору. Зустрічався з Чорноус і дочкою Бикова - Алісою.



Один Ланд Байрон - Філ Річардс - американець родом з Бостона. У серіал увійшов в 67 серії, приїхавши з обміну замість Бориса Левіна. У 179 серії його підвищують до лікаря. Самовпевнений, прямолінійний. Добре знає свою справу.

Інтерни, які вийшли з серіалу

Інтерни

Дмитро Шаракоіс - Борис Аркадійович Левін - інтерн, в 56 серії відлітає на стажування за обміном в США. Має червоний диплом, добре володіє теорією, але на практиці часто втрачається.

Христина Асмус - Варя Черноус - інтерн, в серіалі грала роль чесної, наївною і жалісливий дівчата. Але в той же час Биков часто її ловити на брехні. У 156 серії вона пішла в хірургічне відділення і більше не з`являлася.

нові інтерни

Олександр Ляпін - Олексій Денисович Мальцев - один з новобранців Бикова, інтерн. Упертий і працьовитий, саме ці якості і сподобалися Бикову.Інтерни

Ілля Шидловський - Максим Леонідович Корнєєв - інтерн, корінний Петербуржець, народився в сім`ї лікарів. Авантюрист, навколо нього частенько відбуваються різні афери.

Аглая-Дар`я Тарасова - Софія Яківна Калініна - інтерн, потрапила в лікарню по блату, племінниця Купітмана. Прикладає багато зусиль, щоб перестати залежати від батьків і стати хорошим лікарем. Володіє хорошою кваліфікацією.

Якщо ви хочете дізнатися, як звуть вашого улюбленого актора або актрису, бажаєте дізнатися хто зняв серіал, то зі статті Хто грає в Інтерн ви зможете дізнатися всю інформацію.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!