» » » Хто грає в інтерн?

Хто грає в інтерн?

Хто грає в Інтерн?

Серіал «Інтерни» сміливо можна назвати феноменом сучасного вітчизняного телебачення. Більшість створюваних серіалів, як правило, «мильні опери». А тому вони популярні або серед зовсім молодих дівчат, або серед жінок вже поважного віку.

«Інтерни», мабуть, перший російський серіал, який дійсно користується популярністю у глядачів різного віку. Написаний з гумором сценарій, приголомшлива гра акторів і добре продумані персонажі - ось запорука вдалого серіалу. І чим популярніше стає серіал, тим більше людей хочуть знати, хто грає в Інтерн того чи іншого персонажа і хто пише сценарії і працює в знімальній групі.

Головні герої

  • Биков Андрій Євгенович. Завідувач терапевтичним відділенням, сатрап і деспот, що тероризує інтернів своїми завданнями. Цю роль блискуче виконує Іван Охлобистін, який насправді чудова людина, турботливий чоловік і люблячий батько.
  • Чорноус Варвара Миколаївна. Молоденька й симпатична дівчина, яка обрала нелегку професію лікаря і проходить інтернатуру під керівництвом Бикова. Грає Варвару Миколаївну Христина Асмус. Дівчина одна з чотирьох інтернів більш старанно і розумово розвинена, ніж її інші колеги.
  • Лобанов Семен Семенович. Мабуть, самий колоритний персонаж з усієї четвірки. Блискуча гра актора змушує глядачів мимоволі дивуватися, хто грає Лобанова в Інтерн. Персонаж, якого грає Олександр Ільїн, - типовий російський мужик. Так, можливо, він не сильно розумний як лікар, але що стосується побутової мудрості та хитрості - це все про Лобанова. Іноді надмірно грубий, але справедливий Лобанов - хороший друг і люблячий чоловік.
  • Романенко Гліб Вікторович. Ще один інтерн, протеже і син головлікаря лікарні. Гліб - типовий представник «золотої молоді». Він любить модні тусовки, красивих дівчат і нічні клуби, а в лікарню потрапив виключно за наполяганням матері. Грає Романенко Ілля Глинников.
  • Левін Борис Аркадійович. Мабуть, найрозумніший з усіх інтернів. У першому сезоні типовий «ботан» Левін був об`єктом глузувань не тільки Бикова, але і всіх інших інтернів. Але отримавши запрошення на стажування в Америку, ця молода людина втер носа усім. Дмитро Шаракоіс - чарівний і симпатичний молодий чоловік, вміло перевтілюється в зарозумілого Левіна на екрані.
  • Річардс Філ. Ідеальний чоловік і ідеальний лікар. Замість Левіна з Америки приїхав Філ, зайнявши четверте місце в інтернатурі. Симпатичний хлопець, талановитий лікар, добре говорить по-російськи, все одно отримує стусани від зав. Багато хто цікавиться, хто грає Філа в інтернів, американець він або російський, добре імітує акцент? Це Ланд Байрон - американський актор, який зумів освоїти складну російську граматику.
  • Купитман Іван Натанович. Завідувач венерологічним відділенням і кращий друг Бикова за сумісництвом. Роль люблячого випити дорогі алкогольні напої єврея виконує Вадим Демчог.
  • Кісегач, Анастасія Костянтинівна. Головлікар лікарні і коханка Бикова. Виконує цю роль Світлана Каминіна.
  • Скрябіна Любов Михайлівна. Старша медсестра лікарні, Люба. Чарівна пампушка, знає все плітки, і не проти поговорити. Проте, Люба - цінний і відповідальний працівник. Грає її Світлана Пермякова.

другорядні персонажі



Але це далеко не всі, хто грає в серіалі «Інтерни». Для виконання ролей хворих і родичів також запрошуються актори, іноді навіть досить відомі. Так в серіалі можна побачити Едгард Запашний, Максима Аверіна, Сергія Бадюк, Сергія Жукова, Олексія Агопян, Олександра Ленькова і Людмилу Чурсіну.



Якщо ви цікавитеся тим, кого грав Отраднов в «Інтерн», то слід звернутися до першого сезону. В епізоді, де Левін вирішив розлучитися з Любою, він для початку хотів все на когось випробувати. Для цього він вибрав пацієнта, що перебуває в комі. Коли пацієнт, якого грав нині загиблий Анатолій Отраднов, прийшов до тями, він, виявляється, все чув і подумав, що це був сон.

Знімальна група

  • Сценарій. Автор ідеї - В`ячеслав Дусмухаметов, який закінчив Челябінську державну медичну академію. Жарти і сцени в серіалі - з його власної інтернатури. Також в створенні сценаріїв беруть участь колишні КВН-щики та інші випускники медичних вузів.
  • Режисери. Режисером першого сезону був Євген Невський. У другому сезоні режисерів було цілих три: Євген Невський, Мілан Кілібарда і Радда Новікова. На третій сезон, який знімається в даний момент, затверджена кандидатура Радди Новікової.
  • Виробництво. Зйомки відбуваються в павільйоні, який був спеціально побудований на території ТОВ «Моя студія» для серіалу «Інтерни». Цікаво, що всі ліки та обладнання в серіалі - справжні. Вони або списані, або взяті на прокат. Навіть коньяки в кабінеті Купітмана - справжні, але для зйомок використовується підфарбований чай, адже іноді сцена знімається з декількох дублів.

Творці серіалу не заперечують, що багато в чому є подібні лінії з «Доктором Хаусом» і «Клінікою». Але тим не менш, серіал дуже успішний.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!