» » » Чим закінчилася "поки станиця спить"?

Чим закінчилася "поки станиця спить"?

чим закінчилася

Серіал «Поки станиця спить» оповідає про кохання молодої козачки Марисі до Степана. У Степана є наречена, але Марися у що б то не стало вирішує одружити Степана на собі. Степан же шалено любить свою наречену Олену, і для того, щоб бути разом, їм доведеться пережити безліч неприємних ситуацій.

У цій статті ми розповімо про розвиток сюжету серіалу і про те, чи планується другий сезон і як закінчиться перший.

Коли закінчиться "Поки станиця спить"

Спочатку кіно повинно було бути всього з 4-х серій, але воно так зацікавило продюсерів, що його розтягнули більш ніж на 270 серій. На даний момент показано вже 257 серій в рамках першого сезону.



Чим закінчилася «Поки станиця спить» поки не знають навіть самі режисери, адже сценарій створюється разом зі зйомками. Це один з рідкісних випадків, коли герої серіалу проживають своє життя, а не слідують плану сценарію. Тому любителям даної кіноновели варто сподіватися на другий сезон серіалу.

Коротенько про останню (257-й) серії на даний момент: Тетяна дуже злякалася примари Колеванова, тому відправила Феню в поліцію. У цей час Колеванов намагається переконати Тетяну, що насправді живий, і просить зберегти зустріч в таємниці. Кирилко разом з Серафимом поспішають на допомогу Олені, але виявляють її будинок закритим. Марися застає Кучнева в будинку у Степана, а також дізнається, що їй звинувачують у вбивстві. Гладиш пропонує зустрітися Колеванову з Анфісою.

Кілька цікавих фактів

  • Для зйомок були спеціально побудовані два повітових міста, а також спорудили козацьку станицю, що складається з декількох вулиць. В майбутньому ж ця станиця стане чинною.
  • У зйомках брали участь багато спеціально навчених коней, але на знімальному майданчику не обійшлося і без пригод з їх участю (правда, до травм, на щастя, не дійшло). Актора Анатолія Хостікова коні нітрохи не лякали - навпаки, у вільний час він часто любив повправлятися у верховій їзді.
  • Більшість героїв чоловічої статі мають вуса, але самі актори в основному безвусі. Тому, щоб не переплутати, де чиї вуса, був придуманий стенд з іменами, і після зйомок актори вішали вуса на місце.
  • Для головної героїні було виготовлено приблизно сотня костюмів. При цьому найдешевші коштували як мінімум 200 гривень (близько 6000 рублів). Наприклад, костюм звичайного міського жителя опинявся дорожче костюма станичники, так як він складний в пошитті і має масу деталей.
  • Більше тисячі нарядів довелося створити, щоб одягнути основних акторів серіалу.
  • За сюжетом повинна бути сцена відспівування отамана (його грає Анатолій Хостіка), але в труну замість актора покладуть дублера. Справа в тому, що багато акторів хочуть отримувати значні гонорари за подібні сцени, тому режисерам вигідніше використовувати дублера.

Ось, мабуть, і все цікаві факти про даному серіалі. А іншу цікаву інформацію про різні фільмах і серіалах ви зможете прочитати в нашому розділі Кіно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!