» » » Де знімали піжмурки?

Де знімали піжмурки?

Де знімали Жмурки?

«Жмурки» - це фільм російського виробництва, який був знятий легендарним режисером Олексієм Балабановим в 2005 році в жанрі чорної комедії.

Хто грав і де знімали

Сюжет Жмурок полягає в історії одного кримінального авторитета Михалича, який контролює наркоторгівлю в одному російському місті в 1995 році. Нижній Новгород став місцем, де знімали фільм «Жмурки». Жителі міста протягом півтора місяців спостерігали і навіть активно брали участь в зйомках фільму.

Роль авторитету виконує відомий Микита Михалков. Іншими головними дійовими особами виступають два молодих бандита, «підмайстра» Михалича. Ролі молодих бандитів виконують Олексій Панін (грає Сергія) і Дмитро Дюжев (грає роль Саймона або Семена).

Весь фільм будується на пригоди Сергія і Саймона, які, раз у раз, потрапляють у халепу. Закінчується фільм епізодом з 2005 року, де Сергій і Саймон показані в ролі депутатів Державної думи. Вони успішно керують великим бізнесом. Михалич працює у них сторожем, а його син - служить на побігеньках у братків.

Любителям російського кіно також буде цікаво дізнатися, де знімали серіал «Закрита школа» - Де знімали «Закриту школу». Ну а тим, хто віддає перевагу класиці пригодницького західного кіно, варто прочитати статтю нашого сайту: Де знімали «Пірати Карибського моря».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!