» » » Як знімали "ходячі мерці"?

Як знімали "ходячі мерці"?

Як знімали
Як знімали "Ходячі мерці"?

Популярний серіал "Ходячі мерці" придбав свою популярність у всьому світі багато в чому завдяки підвищеному інтересу людей до фільмів про "живих мерців". Сучасна молодь влаштовує тематичні флешмоби, вчиться робити специфічний грим і, звичайно, регулярно дивиться фільми про зомбі. Розглянемо, як знімали "Ходячі мерці" і які цікаві факти про створення серіалу стали надбанням громадськості.

Як знімали фільм "Ходячі мерці"

Серіал "Ходячі мерці" був задуманий за мотивами однойменного коміксу. Автор цього коміксу Роберт Киркман став продюсером серіалу. Це дозволило не просто втілити в життя всі ідеї авторів коміксу, а й продовжити їх на екрані.

Всі актори, які грають в "Ходячих мерців" зомбі, перед початком зйомок зобов`язані пройти спеціальні курси, де їх вчать рухатися і ходити, як справжні зомбі, а час, витрачений на їх грим, займає не менше 3 годин. Як всім відомо, живі мерці не потребують кисні, їм не потрібно дихати, тому коли у акторів під час зйомок в холодну погоду виходив пар з рота, його доводилося затирати на вже знятому матеріалі.

Ще один цікавий факт про серіал: творець гриму для всіх зомбі Грег Нікотеро сам знявся в декількох епізодах "Ходячих мерців" в ролі зомбі.

Якщо хочете дізнатися більше фактів про серіал "Ходячі мерці", читайте нашу статтю "Ходячі мерці" скільки сезонів і категорію Серіали.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!