» » » Як знімали "дзвінок"?

Як знімали "дзвінок"?

Як знімали
Як знімали "Дзвінок"?

Фільм "Дзвінок", в оригіналі The Ring, - американський римейк знаменитого японського "Дзвінка". Фільм вийшов на екрани в 2002 році і моментально завоював прихильність глядацької аудиторії. В основі сюжету лежить роман Кодзі Судзукі 1991 року.

Претендентами на роль героїні фільму Рейчел виступали Гвінет Пелтроу, Дженніфер Коннелі, проте в підсумку ця роль дісталася Наомі Уоттс.

"Дзвінок" - дуже атмосферний кіно, і причиною тому є використання в ньому різноманітних прийомів, які постійно нагнітають хвилювання і вводять глядачів в стан напруги. Так, в картині миготять кадри, які впливають на підсвідомість: такі з`являються перед моментом з гинула конем. Також режисер втілив в "Дзвінку" деякі прийоми з фільмів майстра жахів Альфреда Хічкока.

Кіно вийшло на DVD, які розійшлися в Америці величезним тиражем в 2 мільйони - і це тільки за перший день продажів. Вражає льодовий кров відеоряд, який доданий на цей диск бонусом. Глядач може побачити ті ж кадри, які миготіли перед головними героями в фільмі, причому неможливо зупинити відеоряд або навіть поставити на паузу: функції управління меню з`являються лише після закінчення ролика. А після ще й звучить два телефонних дзвінка - це дійсно лякає.

Цікаво, що червоний японський клен, який був присутній у фільмі - на ділі штучний. Під час зйомок він постійно падав під впливом вітру. А ось маяк на острові - справжній. Він розташований в штаті Орегон, в Ньюпорті, і був побудований в 1873 році.

Цікаву інформацію про інших картинах ви знайдете, перейшовши в розділ Фільми.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!