» » » Скільки фільмів сутінки?

Скільки фільмів сутінки?

Скільки фільмів Сутінки?

Фільм "Сутінки" - це фантастично-захоплююча драма про любов звичайної дівчини і вампіра. Фільм екранізований на основі дуже популярних книг Стефані Майєр.

Багатьох цікавить питання, скільки фільмів Сутінки всього? Ми не тільки допоможемо відповісти на це питання, але і коротко опишемо кожен з них.

  1. Перший фільм, під назвою "Сутінки" (Twilight) був представлений в листопаді 2008 року. У цій частині фільму, глядацька аудиторія знайомиться з головними героями Белою і Едвардом, і саме тут, між ними зароджується неможливе кохання.
  2. Другий фільм - "Сутінки. Сагу - Молодик" глядачі побачили також в листопаді, але рівно через рік - в 2009 році. У цій частині саги Едвард, не бажаючи, піддавати Беллу небезпеки кидає її, внаслідок чого сам ледь не гине.
  3. Третій фільм - "Сутінки. Сагу - Затемнення" шанувальники змогли побачити всього через півроку, (червень 2010 року), він повідав нам про любовний трикутник між Белою - Едвардом, і Белою - Джейкобом (другом дитинства Белли).
  4. Четвертий фільм, під назвою, "Сутінки. Сага - Світанок" (перша частина), глядачі змогли побачити в листопаді 2011 року. У цьому фільмі головні герої одружуються, Белла вагітніє дитинчам-вампіром, і сама перетворюється на вампіра.
  5. П`ятий фільм: "Сутінки. Сага-Світанок" (друга частина), вийшов на екрани в листопаді 2012 року. У цій, заключній частині усіма улюбленої Саги, головних героїв і їхніх близьких хочуть знищити Вольтурі (вищий клан вампірів). Битва призначена на Світанку.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!