» » » Про що фільм «сутінки»?

Про що фільм «сутінки»?

Про що фільм «Сутінки»?

Напевно, кожен чув про масову істерію по фільму «Сутінки». Однак деякі люди все ще не наважуються його подивитися. І причини у всіх різні, хто - то читав книгу, а хтось не хоче це робити, оскільки не знає або знає дуже приблизно, про що фільм "Сутінки", і не хоче впадати в повальну істерію з цього шедевральні, на думку багатьох фільму. Але, тим не менш, його варто подивитися, оскільки всі з 5 картин були удостоєні багатьох нагород, та й спецефекти і режисура фільму знаходяться на високому рівні, так само, як і гра всіх без винятку акторів.

Сюжет фільму «Сутінки»

Фільм «Сутінки» розповідає історію кохання вампіра і звичайної дівчини, яку продюсери розтягнули на 5 частин. Перший фільм оповідає про те, як головні герої - Белла і Едвард зустрілися. Вона переїхала в Форкс, а він уже жив там зі своєю сім`єю. Між ними відразу народилося сильне почуття, оскільки їх постійно тягнуло один до одного. Дізнавшись про те, що Едвард вампір, Белл відштовхнула його від себе, а він розкрив секрет своєї сім`ї, сказавши, що вони є своєрідними вегетаріанцями, і полюють лише на тварин. Але незабаром до них в краю приходять 3 вампіра один, з яких хоче вбити Беллу, але родина Едварда вбиває його, а його дівчина Вікторія клянеться помститися.

У другій частині в будинку у Едварда відбувається інцидент, в якому Джаспер, брат Едварда, побачивши кров на пальці Белли, мало не накинувся на неї. В результаті, сім`я вампірів залишає Форкс, залишаючи Беллу одну. Вона не може змиритися з втратою і знаходить дружню підтримку у Джейкоба, який є перевертнем. Щоб бачити Едварда, хоча б як галюцинацію, Белла стрибає з обриву в озеро, сестра Едварда, Еліс, бачить це в своєму баченні і думає, що вона померла, коли Едвард дізнається про це, він відправляється до самої шанованої сім`ї вампірів Вальтурі і просить, щоб вони його вбили. Але Белла дізнається про це і рятує коханого.



Третя частина розповідає про те, як Вікторія збирає армію новонароджених, щоб вбити Беллу, але в підсумку сім`ї вампірів калини і перевертням - вовкам вдається врятувати Беллу і перемогти армію.

У четвертій частині відбувається весілля Едварда і Белли, і в медовий місяць Белла дізнається про свою вагітність, яка її мало не вбиває, оскільки всередині неї малюк росте дуже швидко. Після народження дитини Едвард кусає її, і тим самим Белла перетворюється на вампіра.

У п`ятій частині Вальтурі дізнаються про незвичайним дитину, яка швидко зростає і має риси вампіра і людини, і приходять до калини зі своєю армією, щоб його знищити. Але сім`я Калинів теж зібрала свою армію з друзів-вампірів і вовків. Перед початком битви з`являється Елліс і показує Аро майбутнє, в якому він і вся його родина гине. Він відступає і обіцяє залишити Калинів в спокої. Двоє закоханих разом, щасливі і перед ними ціла вічність. Тепер ви знаєте, про що фільм "Сутінки", і вам напевно захотілося подивитися цю захоплюючу історію кохання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!