» » » Про що фільм "реквієм за мрією"?

Про що фільм "реквієм за мрією"?

Про що фільм

Неймовірної потужності драматизм і шок випробовується після перегляду фільму «Реквієм за мрією». Цей фільм западає глибоко в душу. Про що фільм «Реквієм за мрією»? Дізнайтеся прямо зараз.

Сюжет фільму

Гострий катастрофічний сюжет з життя звичайних на вигляд жителів Брукліна не залишає байдужим до драми «Реквієм за мрією». Це фільм, відгуки про який в більшості позитивні.

Гнітючий саундтрек Клінта Менселла начебто остаточно добиває тендітні пульсації життів головних героїв. Дія фільму розгортається протягом трьох пір року, в яких нестримно руйнується життя учасників драми: мати Сара, її син Гарольд і Меріон - подруга Гарольда. Якщо спробувати виразити сенс фільму однією фразою, то, швидше за все, вона звучала б так: «Похоронний гімн людським долям, зламався від наркотичної залежності».



Це і є "Реквієм за мрією". Опис фільму такі: літня вдова Сара більшу частину часу проводить перед телевізором. Її увагу захопило телешоу, присвячене відмови людей від шкідливої їжі: м`яса, напівфабрикатів і цукру. Гарольд зрідка відвідує свою матір, але з однією тільки метою - продати її телевізор і на виручені гроші придбати наркотики. Сара знову і знову викуповує телевізор назад. На біду їй подзвонили з телестудії і запросили взяти участь в її улюбленому шоу. Подруга Сари радить їй приймати амфетамін, щоб схуднути і виглядати в улюбленому шоу у всій своїй красі. У цей час Гарольд примудряється шахраювати в наркоторгівлі. Спочатку йому щастить, і вони з Меріон вже будують плани на щасливе майбутнє. Завдяки регулярному прийому "чарівних таблеток" у Сари починаються сильні галюцинації, і вона втрачає зв`язок з реальністю. Гарольда переслідують правоохоронці, в результаті його бізнес прикривають. Меріон змушена займатися проституцією, щоб заробити для себе і Гарольда на чергову дозу. Зрештою, Гарольд потрапляє в поліцію. На додаток до цього у нього починається гангрена руки, очевидно, під час прийняття чергової дози в вену потрапила інфекція.

У фінальній частині фільму екран забризкується кров`ю при ампутації руки Гарольда. Збожеволіла Сара бачить прекрасні образи своєї участі в телешоу, перебуваючи в клініці для душевнохворих. Меріон лежить в позі зародка після страшної оргії, стискаючи в руці чесно зароблений пакет з наркотиком.

Перед зйомкою актори, які виконують роль Гарольда і Меріон, 30 днів уникали сексуальних контактів, щоб якомога яскравіше відобразити у фільмі силу бажання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!