» » » Про що "хатико"?

Про що "хатико"?

Про що

Фільм "Хатіко", напевно, є самим зворушливим і душевним. При його перегляді не можуть утримати сльози навіть найстійкіші чоловіки. Так про що "Хатіко"? Почнемо з того, що сюжет узятий з реального життя. Хатіко з`явився на світ в листопаді 1923 року в Японії. Через три місяці його подарували професору, що живе біля залізничної станції. Він був радий новому другові і назвав собаку Хати - "восьмий" (по числу собак, які жили колись у нього). Потім до імені Хати додалося "до". Так вийшло це цікаве ім`я - Хатіко.

Сюжет фільму

Професор їхав кожен день на роботу на поїзді, а Хатіко не міг перенести розставання і чекав його біля станції. Через рік на роботі у професора несподівано стався інфаркт, допомога виявилася безсила, він помер. Хатіко забрали родичі професора, але розумний пес продовжував із завзятістю чекати господаря. Майже весь час він сидів біля залізничної станції. Багато хто знав цю сумну історію і не проганяли собаку, а приносили їжу і ласощі. Так тривало десять років. Хатіко помер на тій же станції в очікуванні господаря. А жителі міста спорудили пам`ятник вірності і любові в честь цього незвичайного пса. Багато людей, приїхавши до Японії, відвідують цю станцію, щоб подивитися на пам`ятник Хатіко, доторкнутися до нього.

Американська версія перероблена і набагато коротше японської, але з тим же змістом. Зйомки фільму йшли в Брістолі Вункосете, Кінгстауні, а ще в університеті Род-Айленді. Зіграли Хатіко три дорослі собаки і три цуценяти в різні роки життя.



Про що «Хатіко»? Цей фільм розповідає нам про те, що любов відчувають не тільки люди, але і тварини. Однак люди після смерті своїх половинок усвідомлюють, що більше їх не побачать і миряться з цим, вчаться жити заново. Собака ж буде до останнього чекати і сподіватися, що господар прийде.

Визнання в усьому світі

Сентиментальна картина, знята "з душею", отримала визнання в багатьох країнах світу. Після її перегляду повністю змінюється світогляд і з`являється відчуття, що в нашому злом світі є частинка відданості, любові і щирості. Але не варто дивитися цей фільм одному. Краще об`єднати свої переживання з улюбленими людьми, так фільм легше переноситься. Подивитися це чудове кіно варто кожному.

Сподіваємося, що наша стаття відповіла вам на питання про те, яким є сюжет фільму «Хатіко».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!