» » » Як не стати вампіром у skyrim?

Як не стати вампіром у skyrim?

Як не стати вампіром в Skyrim?
Як не стати вампіром в Skyrim?

Культова рольова гра The Elder Scrolls V: Skyrim надає гравцеві широкий простір для створення свого унікального персонажа. Особливу темну атрибутику йому може надати хвороба "сангвінарія Вампіріс" або, просто кажучи, вампіризм. Перетворення в вампіра несе як позитивні, так і негативні зміни для персонажа, проте часто ставати кровососом для гравця невигідно. Адже люди на вулицях будуть боятися палаючих жовтим голодних очей вампіра, та й, наприклад, принципово добрий персонаж, що кусає ночами городян і боїться світла Сонця - це якось нелогічно. Тому слід знати, як не стати вампіром, подорожуючи по просторах Скайрім.

Як уникнути перетворення на вампіра

Перетворитися на вампіра можна двома різними способами. Перший - підхопити у зараженої вампіризмом бійця хвороба "сангвінарія Вампіріс" і не вилікувати її протягом трьох ігрових діб. Заразитися можна від вампірів в підземеллях Скайріма, якщо потрапити під заклинання "Вампиризм". Шанс зараження становить 10%. Skyrim вампірОтже, вампірів при зачистці підземель потрібно вбивати швидко і здалеку, не даючи їм до себе присмоктатися.



Якщо ж зараження вже сталося, то протягом трьох діб потрібно вилікуватися, випивши зілля лікування від хвороб або помолившись про зцілення у одного з вівтарів. Однак іноді часу не вистачає, щоб дістатися до вівтаря або добути потрібний зілля і інкубаційний період хвороби завершується зверненням в дитя ночі. Як не стати вампіром при такому розкладі? У місті Морфана живе маг на ім`я Фаліон, який присвятив своє життя вивченню вампірів. Якщо допомогти йому в його наукових працях, разом вам вдасться створити ліки від вампіризму. Інший шлях - приєднатися до Соратникам, стати перевертнем, і вовча регенерація легко впорається з вампірської кров`ю в ваших жилах.

Вампіри в доповненні Dawnguard

В історії про Варті Світанку гравцеві доведеться зіткнутися з вампірами впритул. Крім обов`язкових запобіжних заходів в бою з кровососами в якийсь момент глава роду Волкіхар запропонує гравцеві стати Вищим вампіром. І хоч це дасть герою неймовірні магічні здібності, від пропозиції варто відмовитися, якщо ви не плануєте перетворювати героя в породження темряви.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!