Хто такі вампіри?

Хто такі вампіри?

Про вампірів складаються легенди, пишуться пісні і знімаються кінофільми. Якщо ж вам точно невідомо, хто такі вампіри, то пояснити буде неважко. Справжні класичні вампіри, відомі з незапам`ятних часів, - це нежить, нелюди, мерці. Проте, вони вважаються живими, і для підтримки своєї примарної безсмертного життя зобов`язані харчуватися кров`ю живих істот.

Чого бояться вампіри?

Так, вони мають безсмертям, яке знаходять, померши попередньо, як люди. За переказами, для них згубний сонячне світло, срібні кулі, часник і свята вода. Ці предмети їх вбивають напевно і безповоротно.

Існує особливий спосіб поховання вампіра. Убезпечити світ від воскресіння вампіра можна, забивши йому в серце осиковий кілок. Не зайвим буде відсікання голови. Якщо цього не зробити, вампір воскресне, щоб завдавати шкоди живим знову і знову.

сучасні вампіри

Невідомо, вціліли чи класичні кровоссальні вампіри колишніх часів чи ні. Але наші сучасники пояснюють, хто такі вампіри, трохи інакше, ніж у попередні часи. Зараз є вампіри енергетичні.

Це пов`язано з поняттям енергетичної структури будови людського тіла. За сучасним визначенням, вампіри харчуються тепер не кров`ю, а життєвою енергією. Позбавляючи людини її, вони його знесилюють, наносять найсильніші енергетичні удари, здатні заподіяти шкоду.

Зараз процвітає маловерие. Але якщо поспілкувавшись з подругою або колегою, ви відчуваєте себе втомленим, ослабленим, у вас з`явився головний біль, піднявся тиск, то напевно, ви поспілкувалися з енергетичним вампіром. Невіра не врятує від шкоди, завданої вампіром, воно може врятувати тільки від легкого енергетичного удару.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!