» » » Як позбутися від людини?

Як позбутися від людини?

Як позбутися від людини?

Вважаю, немає людини, яка хоча б іноді не задавався питанням про те, як позбутися від людини, яка тобі добряче набрид. Як правило, такі люди бувають настирливі. Тому не дивно, що їх ще називають енергетичними вампірами. Енергетичні вампіри жити не можуть без спілкування. Їм просто необхідний хтось, хто буде терпляче вислуховувати їх скарги, їх монологи, відповідати на численні, неделікатні питання. До речі, про делікатності. З подібними людьми взагалі не варто делікатничати, боятися їх образити. Як би ви не старалися, вони все одно образяться. Крім того, погодьтеся, вони вносять у ваше життя чималий дискомфорт.

У чому полягає дискомфорт

По-перше, така людина є чималим подразником, так як нескінченно вторгається в ваш особистий простір. По-друге, ви витрачаєте багато часу на порожні розмови з цим суб`єктом. І, нарешті, нерідко ви відчуваєте нездужання після спілкування з непотрібним вам людиною. Вас ніби знеструмили, ви, немов вичавлений лимон.

Як позбутися від непотрібного людини



Способів, як позбутися нав`язливого людини, кілька. Насамперед ви можете спробувати перервати на півслові розмову, розпочату вашим співрозмовником, пославшись на зайнятість, на прання, прасування, на необхідність піти. Так на що завгодно! Головне - дайте зрозуміти, що не мають наміру далі продовжувати разговор.Ви можете також захопити ініціативу в свої руки, щоб не дозволити співрозмовнику вести розмову в потрібному йому руслі. Тут можна сміливо пускати в хід непослідовні і навіть дурні питання. Нехай він занервує, нехай відчує себе незатишно. І не переживайте, що вас приймуть за блондинку. В даному випадку, вам це тільки на руку. Крім того, ви можете почати перемикатися на інші теми, сказавши, наприклад, що це вам нецікаво, а це нудно, це ж взагалі не заслуговує вашої уваги. Так, так, прямо так і скажіть: "Досить про це". Або: "Мені це нудно" .Добре, якщо під час вашої розмови з настирливим людиною задзвонить телефон або ви самі раптом згадайте, що вам потрібно терміново зателефонувати. Говоріть із захватом по телефону, повністю ігноруючи того, хто сидить поруч. Можете навіть з трубкою відійти в сторону або взагалі надовго вийти в інше приміщення, давши зрозуміти, що цю розмову для вас важливий і він вам цікавий на відміну від того, який ви вели тільки що. А завершивши телефонну розмову, не поспішайте продовжувати перервану бесіду з вашим візаві. Краще мовчіть. Мовчання в даному випадку буде красномовніше будь-яких слов.І, нарешті, останній і найдієвіший спосіб для спантеличених тим, як позбутися від настирливого людини. Відверто не слухайте вашого співрозмовника. Думайте про своє. Він незадоволений і намагається вивести вас з рівноваги питаннями? Дуже добре. Не відповідайте на них. Мукайте у відповідь щось невизначене: ні "так", ні "ні". Крутите головою на всі боки, кивайте невпопад. І думайте, думайте про своє, про приємне. Не бійтеся, що на вас образяться. Навпаки, дайте зрозуміти, що ваше терпіння лопнуло, що ви не дозволите більше паразитувати на собі. Повірте, що після такого, будь настирливий чоловік сам спробує закруглити розмову і ретируватися. Адже йому ясно дали зрозуміти, що тут він більше не отримає того, чого прагне.

Мораль цієї байки така

Після того як ви втілити в життя всі вищеперелічені способи позбавлення від непотрібного вам людини, або хоча б деякі з них, ви помітите, що ваш нав`язливий знайомий буде не настільки настирливий. І навіть, може статися, що після всіх вжитих вами заходів, він сам, розумієте, сам, почне вас уникати. А це і є те, до чого ви прагнули.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!