» » Як дізнатися, чи люблять тебе?

Як дізнатися, чи люблять тебе?

Як дізнатися, чи люблять тебе?

Тема кохання в житті будь-якої людини складна тим, що дуже рідко любовні відносини є зрозумілими. Хоча, в цьому і принадність любові. Людина знаходиться в якомусь підвішеному стані, що дає особливі переживання, які залишаються в пам`яті надовго. Сьогодні, мова в нашій статті піде про те, як можна визначити факт наявності прихильності людини до вас. Іншими словами ми подумаємо над тим, як дізнатися чи люблять тебе. Виходячи з цього, ви зможете відповісти на питання про те, чи любить колишній. Отже:

ознаки прихильності

Будь-які відносини дуже тонко відчуваються, мабуть, кожною людиною. Тому найвірніший спосіб визначити те, що ваші відносини мають особливий статус - це прислухатися до себе. Що ж стосується інших, більш простих способів? Вони є!

  • Постарайтеся зосередитися на тих відносинах, які вас цікавлять. Ви, напевно, помітите особливі знаки уваги, які показує вам людина. Це може бути все, що завгодно. Звертається за якийсь дрібницею, або пише вам просто заради того, щоб написати, зустрічає вас посмішкою при зустрічі. Такі маленькі деталі можуть бути вельми показовими. Для більш повного розуміння ситуації, що склалася, можете поспостерігати за тим, як ця людина спілкується з іншими. Знаки уваги - це самий показовий момент, тому не нехтуйте. Ось, як дізнатися чи любить хлопець.
  • Ще один спосіб дізнатися чи любить дівчина - це поговорити з нею. Розмова - це особистий контакт людини віч-на-віч. Необов`язково говорити саме про те, чи любить він вас або не любить. Можна вести мову про що завгодно. Як правило, люди, які, так би мовити, нерівно дихають, можуть видати себе через свою мову і поведінку під час розмови. Як відомо, об`єкт любові є дуже цінним для будь-якого, саме тому при спілкуванні часто виникає скутість, страх, збентеження і невпевненість. Якщо ж ви спостерігаєте інші прояви, відмінні від перерахованих, то навряд чи до вас відчувають дійсно сильні почуття. Однак, раз на раз не доводиться. Деякі люди висловлюють себе іншим способом. Вони прагнуть бути ближче до вас, прагнуть відокремитися від натовпу під час розмови, а також намагаються знайти реальний фізичний контакт з вами через зіткнення. Це більш помітно, ніж поведінки соромиться коханця. Останній, як правило, відчуваючи якийсь дискомфорт, часто приймає закриту позу тіла при розмові. Скажімо, руки в замку або нога на нозі. Ці пози можуть свідчити про позицію захисту і закривання, що в свою чергу говорить про особливе ставлення до об`єкта спілкування. Не завжди, втім, такі люди показують любов. Іноді це можуть бути непідробне бажання уникнути розмови.


Таким чином, дорогий читачу, кожна ситуація суто унікальна, і ми не бачимо можливості, описати вашу історію і підказати вам єдино вірну відповідь. Немає точного способу, як дізнатися чи любить чоловік. Як ми вже говорили, постарайтеся підключити свою інтуїцію, і ви незабаром розберетеся в собі.



Окремої розбору вимагає поняття любові. Якщо мова йде про сім`ю, то дуже важливо дізнатися чи любить чоловік або любить дружина. Справа в тому, що любов - це занадто складне почуття, щоб можна було однозначно зрозуміти, що саме людина відчуває. Спектр почуттів занадто величезний, коли один партнер по спілкуванню відчуває сильну прихильність до іншої. Саме тому, визначивши одного разу, що перед вами люблячий вас чоловік, сто разів подумайте про те, чи правильно ви зрозуміли його. У зв`язку з цим, хочеться відзначити, що, якщо дане питання є для вас визначальним в актуальному періоді життя, то необхідно в швидкому порядку безпосередньо запитати у людини про його почуттях. Зрозуміло, що така розмова не з простих. Але про це поговорити потрібно обов`язково.

Почати можна з того, щоб з`ясувати для себе, що ж ви відчуваєте до цієї людини. Це, мабуть, найважливіший етап на шляху вирішення всієї ситуації в цілому. Після цього і в залежності від того, що ви відчуваєте, можна приймати рішення про можливість і актуальності такої розмови. Якщо ви, наприклад, зрозуміли, що холодні до цієї людини, а той в свою чергу, не набридає вам кожен день, тоді ситуацію можна залишити без зміни. Однак, навряд чи б дану статтю читали люди, в подібному становищі. Якщо ви запитали себе про те, а чи любить людина вас, значить ця тема вас турбує. А отже, ви теж відчуваєте якісь почуття до цієї людини. Тому в будь-якому випадку розмова необхідно намітити на найближче майбутнє. Головним предметом і темою вашої розмови може стати те, що ви відчуваєте. Не намагайтеся з`ясувати чого хоче людина. Виходите зі своїх потреб і говорите тільки про себе. Прямо і відкрито скажіть про те, що ви відчуваєте по відношенню до нього, і відповідь людини не змусить довго чекати. Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!