» » Як зробити, щоб тебе полюбили?

Як зробити, щоб тебе полюбили?

Як зробити, щоб тебе полюбили?
Як зробити, щоб тебе полюбили?

Любов - ні з чим не порівнянне відчуття, що змушує серце битися частіше при вигляді коханої людини і підкорювати раніше незвідані вершини заради нього. Ось тільки далеко не завжди це високе почуття буває взаємним, в деяких випадках людина навіть не дивиться в бік свого залицяльника. Поговоримо про те, як зробити так, щоб тебе полюбили.

Як закохати в себе людину?

Якщо ваші почуття поки залишаються без відповіді, а об`єкт обожнювання навіть не дивиться в вашу сторону, можна вдатися до дій, які змінять ситуацію, і ваше почуття стане взаємним.

Сблізьтесь з коханою людиною

Щоб кохана людина звернув на вас увагу, потрібно постаратися зблизитися з ним. Деяким це може здатися занадто складним, але насправді, все досить просто. Ви повинні з`ясувати, де ваш обранець чи обраниця любить проводити час, які місця відвідує. Наприклад, він або вона відвідує курси англійської мови, так чому б вам не довідатися у людини докладніше про це і теж не записатися? Можливо, вам вдасться потрапити в ту ж групу, що і він. В цьому випадку ви можете попросити у нього допомоги або ради, будете разом їздити на курси, подружитеся, у вас виникнуть більш довірчі відносини.

Крім того, можна дізнатися про хобі свого коханого. Можливо, він відвідує будь-які спільноти - так вам легко вдасться зблизитися і показати себе з кращого боку. Більш того, у вас буде привід запитати щось у коханої людини, обмінятися думками.



Щоб звернути на себе увагу, можна дізнатися від друзів і знайомих про те, хто з акторів і виконавців подобається вашому коханому чи коханій. Так, у вас буде привід запросити його / її на концерт або в кіно. Причому це не буде виглядати як побачення, адже вам же подобається одне і теж. В результаті ви не віджахнете кохану людину своїми діями, але при цьому станете ближче. По ходу спілкування може з`ясуватися, що ви відчуваєте однакові почуття один до одного, і станете парою.

романтичні подарунки

Якщо улюблений людина не проти піти з вами на концерт або в кіно, то напевно в нього є до вас почуття. Звичайно, відкриватися поки рано, потрібно обов`язково перевірити, чи так це насправді. Спробуйте подаруйте їй / йому романтичний подарунок. Це можуть бути:

  • цукерки;
  • м`які іграшки;
  • брелоки, підвіски, браслети у вигляді сердець;
  • парні талісмани;
  • квіти.


Щоб не відлякати людини, слід дарувати подарунки на свята. Таким чином ви натякнете йому про свої почуття, при цьому він зможе прийняти дар, а по його реакції ви зрозумієте, як він до вас ставиться. Якщо після декількох подібних жестів людина уникатиме спілкування з вами, то слід поміняти тактику або віддалитися від нього. Але коли вам підносять у відповідь подарунок, запрошують в гості, роблять натяки, то можна зізнаватися у своїх почуттях і запропонувати перейти на наступний етап.

Намагайтеся бути поруч у важких ситуаціях

Розмірковуючи про те, що зробити, щоб тебе полюбили, постарайтеся використовувати будь-яку можливість бути з коханою людиною в складній ситуації. Підтримуйте його, шукайте разом рішення той чи іншої проблеми, йдіть з ним до кінця і домагайтеся того, щоб мета була досягнута. Часом буває досить просто вислухати обранця, щоб йому стало легше і у нього прокинулися до вас романтичні почуття. Він сам не помітить, як полюбить вас і незабаром опиниться в ваших обіймах.

рішучі кроки

Якщо людина робить вигляд, що не помічає ваших натяків, але ви не хочете здаватися, то вихід тільки один - зізнатися в своїх почуттях. Запросіть його / її в кафе або ресторан, подаруйте квіти і скажіть заповітні слова. Можливо, ви отримаєте позитивну відповідь. Однак є ймовірність того, що людина скаже, що любить іншого. В цьому випадку є два шляхи - змиритися або домогтися свого. Якщо у коханого або коханої немає на даний момент відносин, то можна запропонувати стати парою, хоча б на час, протягом якого у вас буде шанс завоювати її або його. Якщо людина не погоджується, не здавайтеся, спробуйте умовити його і дати вам шанс. Можливо, завдяки вашій натиску ви отримаєте позитивну відповідь.

Щоб змусити себе полюбити, у відведений вам час постарайтеся оточити його / її увагою, турботою, любов`ю. Доведіть, що ваші почуття сильні і ви готові піти заради обранця / обраниці на будь-які жертви. Робіть сюрпризи, ходите в театр, кіно, на виставки, робіть безумства. Людині не повинно бути з вами нудно. Покажіть себе з кращого боку і дізнайтеся коханого краще. Так ви наповніть його життя сенсом, і він забуде про свою прихильність до іншої людини.

Коли термін вашої домовленості підійде до кінця, обов`язково заведіть розмову про продовження відносин, якщо, звичайно, ваша половинка не зробить цього першої. Можливо, поспілкувавшись з коханим і дізнавшись його з іншого боку, ви зрозумієте, що просто не підходите один одному, а значить, розставання не буде для вас болючим і ви відпустіть людини без жалю і з легким серцем.

Також вам може бути цікава стаття Як зробити, щоб хлопчик закохався.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!