» » Як висловити свою любов?

Як висловити свою любов?

Як висловити свою любов?

Прекрасне почуття любові змушує серце битися частіше. Це одне з найпрекрасніших почуттів на землі. Вченими доведено, що під час цього прекрасного закоханого стану навіть змінюється склад крові закоханих. Любов - це те почуття, яке вимагає вираження, визнання. Тільки задумайтеся, наскільки важливо закоханому людині знати про взаємність його партнера. Для цього потрібно вміти розповісти про свої почуття, емоції, поділитися ними зі своєю другою половинкою. Але на жаль далеко не кожна людина знає, як висловити свою любов.

У нашій статті ми постараємося допомогти вам відкрити свої почуття і зробити це в незвичайній формі. Існує безліч способів висловити свою любов.

  • Найпоширеніший спосіб - написати любовний лист. Він підійде для тих, хто замислюється, як висловити любов словами. Тут мова не йде про смс в телефоні, потрібно щось більш серйозне і душевне. Візьміть аркуш красивою паперу хорошої якості, улюблені парфуми і пером ручку. Збризніть лист вашим ароматом, щоб при першому ж вдиху в голові крутився тільки ваш образ. Коли лист підсохне, напишіть на ньому любовне вірш. І не варто засмучуватися, що ви не дружите з римою або боїтеся виглядати смішно, візьміть вірш когось із класиків. Їх творчість перевірено століттями і не одним закоханим серцем.
  • Намагайтеся якомога частіше торкатися один одного. Це відмінний спосіб проявити свої почуття. Тримайтеся за руки, цілуйтеся, обіймайтеся і засинайте в обіймах один одного. Психологи стверджують, що за допомогою дотиків ви як би приручаєте до себе людину. І через час він без цих дотиків йому стає важко.
  • Робіть сюрпризи. Їх люблять отримувати як дівчата, так і чоловіки. Приємні несподіванки дають людині нові емоції і яскраві спогади, пов`язані саме з вами.
  • Змініть обстановку. Наприклад, поїдьте в тур вихідного дня кудись в Європу. Будьте впевнені, що вихідні пройдуть надзвичайно романтично і незабутньо.

дії чоловіків



Пропонуємо трохи заглибитися в те, як чоловіки висловлюють любов. Вони як правило намагаються зайвий раз не говорити про свої почуття. Це, найчастіше, пов`язане з невмінням підібрати потрібні слова. Якщо ж вам все-таки пощастило почути ці три заповітних слова "я тебе люблю", будьте впевнені, що обранець довго готувався, переживав і набирався мужності. Поставтеся до такого чоловіка серйозно.

Ще один поширений спосіб - подарунки. Кожна дівчина тане при вигляді букета троянд з листівкою, улюблених цукерок, флакончика парфумів або більш серйозних презентів. Чоловік, який дарує подарунки говорить таким чином про свою любов. Не пропустіть цих натяків.



І нарешті - знайомство з батьками. Як ще серйозніше можна довести свої наміри і почуття. Якщо вас покликали на вечерю зі знайомством - будьте впевнені, у цього чоловіка на вас величезні плани.

Як це роблять жінки

Про те, як висловити любов дівчині говорити набагато складніше. У нашому суспільстві не прийнято, щоб жінки першими визнавалися в любові або здійснювали запаморочливі вчинки заради своїх кавалерів. Але все ж.

  • Ви вже неодноразово отримували від вашого молодої людини квіти? Зробіть хід у відповідь. Подаруйте йому букет. Це буде досить незвично, але дуже приємно. Спробуйте помінятися ролями в залицяння.
  • Влаштуйте романтичну вечерю при свічках. Ідеально буде, якщо всі страви ви приготуєте самостійно. У такій романтичній обстановці вам обом легко буде говорити про почуття. Скористайтеся цим моментом.
  • Влаштуйте втечу за місто на пікнік або на берег теплого моря. Зробити це краще несподівано.
  • Візьміть свого чоловіка за руку, загляньте в його бездонні очі і скажіть ці три заповітні слова ... Які саме ви і самі знаєте.

Робіть все від чистого серця і у вас обов`язково все вийде. Кохайте і будьте коханими!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!