» » Як сказати я тебе люблю?

Як сказати я тебе люблю?

Як сказати я тебе люблю?

Любов - прекрасне почуття. Муза для віршів і пісень, фільмів і казок. Кожен з нас так багато чув про любов, але в той момент, коли самому хочеться сказати три заповітних слова: "я тебе люблю", це буває дуже непросто. Щоб не розгубитися і не потрапити в халепу, зізнаючись у любові, пропонуємо кілька порад.

Коли пора визнаватися в любові

Головна умова для любовного визнання - щирість. Якщо сильного почуття поки немає, краще не брехати, а висловити свою симпатію іншими фразами. Наприклад: "Ти мені дуже подобаєшся", "Ти чарівна", "Мене захоплює твій розум", "Я закоханий в твою посмішку" і т.д.



Важливо розуміти, що визнання в любові - це відповідальність. Адже багато людей сприймають слова любові, як обіцянку вічній вірності і серйозних відносин. Тому, щоб уникнути непорозумінь, які не розкидайтеся зізнаннями, не відчуваючи справжнього почуття.

Краще сказати про свою любов в той момент, коли підказує серце. Але не варто забувати про те, чи готовий ваш улюблений чоловік це почути. Якщо відносини тільки починаються, і ви ще мало знаєте один одного, то несподіване зізнання може бути сприйнято, як несерйозний підхід до відносин.

Способи визнання в любові



Немає правил, які б вказували нам, як сказати я тебе люблю. Можна сказати ці слова вперше під час прогулянки при Місяці, в урочистій обстановці ресторану, під бій новорічних курантів і навіть під час сварки. Але їли ви хочете здивувати і зробити визнання таким, що запам`ятовується, то можна вибрати один із таких способів:

  1. Подаруйте своє серце. Це може бути невелика м`яка іграшка, брелок або навіть ювелірний виріб у формі серця. Сховайте подарунок у внутрішню кишеню піджака і вручите своєї улюбленої під час романтичної вечері зі словами: "Моє серце відтепер належить тобі. Нехай воно завжди буде з тобою. Я люблю тебе".
  2. Подаруйте пісню про свою любов. У багатьох закоханих відкривається віршований дар. Навіть якщо ваша пісня буде дуже простий, головне - щоб в ній звучало ім`я коханої і слова "я тебе люблю". Дуже добре, якщо ви вмієте грати на гітарі. Якщо ні - нехай вам допоможуть друзі. Можна зібрати цілий оркестр біля вікна коханої, щоб заспівати серенаду, або обмежитися однією гітарою під час романтичного пікніка.
  3. Замовте білборд з її фото. Цю послугу надають фірми, які займаються розміщенням реклами на вулицях міста. На білборді повинна бути фотографія коханої дівчини і ваше визнання. Також можна оформити зображення орнаментом і квітами, доповнити красивим віршем, яке ви можете написати самі. Головне - вибрати фото, яке сама дівчина вважає вдалим. Наприклад, можна використовувати фотографію, яка стоїть у неї вдома в рамці або яку вона використовує як аватар в соціальних мережах. Такий білборд повинен знаходитися неподалік від будинку дівчини або по дорозі на роботу, щоб вона точно побачила його.
  4. Зробіть солодкий сюрприз. Спробуйте самостійно спекти торт. Якщо зовсім не впевнені в своїх кулінарних здібностях - замовте готові коржі і крем. Але оформити його ви повинні самі, прикрасивши ім`ям дівчини і написом "Я тебе люблю!" Подавши таку страву, потрібно вголос сказати про свої почуття, додавши, що ваші почуття такі ж солодкі і ніжні, як цей торт.
  5. Подаруйте букет квітів через вікно. Якщо дівчина живе на 3-7 поверсі, замовте пожежну машину, прикрасьте її повітряними кулями, заздалегідь приготуйте букет з її улюблених квітів. Перед тим, як здійснювати підйом, переконайтеся, що дівчина перебуває вдома і по телефону попросіть її підійти до вікна. Це підготує її до такого несподіваного сюрпризу. Вручаючи букет через вікно, скажіть, що ваша любов до неї окрилює і забирає на сьоме небо.

Яких помилок потрібно уникати

Вперше зізнатися в любові можна лише раз. І щоб не зіпсувати цей чарівний момент, важливо не допускати поширених помилок.

  1. Чи не признавайтесь в любові, будучи п`яним. Ніякого алкоголю "для хоробрості". Спокуса зважитися на п`яне визнання може бути великий, але і розчарування потім велике.
  2. Не вибирайте для визнання СМС. Коротке безлике повідомлення і пара смайликів навряд чи розкажуть про ваші почуття. Якщо хочеться зізнатися в любові невербально, краще напишіть гарне довге лист від руки, вкладіть в конверт, прив`язаний до букету, і будьте готові повторити все написане вголос. Не забувайте, що в любові можна зізнатися на 194-х мовах.
  3. Не пишіть про свою любов на парканах. Безсмертний спосіб увічнити визнання припаде до душі далеко не кожній дівчині. Одна подумає, що це зворушливо і мило, інша - що це пішло і дешево. Крім того, завжди є ризик, що ваше "творчість" пізніше будуть доповнювати і інші "майстра", дописуючи всілякі непристойності. Ну і, звичайно, розписувати паркани, фасади та під`їзди - це незаконно і не зріло. Тому, якщо вже хочеться висловитися великими буквами - можна написати слова любові на снігу під вікнами коханої або зробити гарний плакат.

Признався в любові, думайте в першу чергу не про план своїх дій, а про кохану людину. І тоді серце саме підкаже вам, як сказати про свою любов.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!