» » Як сказати красиво, що люблю?

Як сказати красиво, що люблю?

Як сказати красиво, що люблю?

Любов - мабуть, найкращий подарунок долі. Коли до людини приходить це почуття, він починає дивитися на життя зовсім іншими очима, і, звичайно, момент першого визнання в любові хочеться зробити незабутнім. У цій статті розповімо, як сказати красиво і оригінально три заповітних слова "Я тебе люблю".

Напишіть

Освідчення в коханні - дуже хвилюючий момент, а тому вимовити красиву мову досить складно - думки плутаються, серце божевільно б`ється, і зосередитися просто неможливо. Ось чому написати зізнання - відмінний спосіб сказати "Люблю" не тільки красиво, але і оригінально.

Де можна написати зізнання? Так де завгодно! Тільки постарайтеся обійтися без вандалізму. Написати визнання можна крейдою на асфальті, можна на снігу, якщо на дворі зима, можна викласти напис свічками, а можна наклеїти в під`їзді великий плакат з визнанням.

Оригінальним визнанням в століття сучасних технологій може стати і звичайнісіньке лист, в якому ви в красивих віршах або прозі розповісте про свої почуття.

Запишіть



Якщо ж ви хочете, щоб ваша кохана людина чув ваш голос, коли ви робите перше визнання, але все ж ви боїтеся збитися в потрібний момент, - запишіть свій голос. Це може бути просто ваш монолог з визнанням, а може - коротке визнання, а потім улюблені композиції для вашої половинки.

Використовуйте свій талант

Якщо ви - людина творча, обов`язково використовуйте свій талант. Якщо ви художник, намалюйте красиву картину коханої і підпишіть "Для коханої". Якщо ви пишете вірші, не використовуйте для визнання те, що ви завантажили з інтернету. Якщо ви пишете музики і пісні, запишіть на диск для коханої людини саме свою роботу.

Як зізнатися в любові хлопцю?

Багато дівчат вважають - для визнання в любові хлопцю потрібен якийсь особливий спосіб. Винні стереотипи суспільства, що нав`язують нам, що хлопці вважають романтичні вчинки непотрібної нісенітницею, проте насправді, якщо любов взаємна, навіть найсуворіший чоловік не може бути байдужим до романтичному вчинку від своєї коханої. Це означає, що всі перераховані вище способи відмінно підійдуть і для хлопця, і для дівчини.

Читайте також:

  • Як сказати, що любиш
  • Як сказати я тебе люблю
  • Як красиво зізнатися в любові
  • Як написати, що я її люблю


Увага, тільки СЬОГОДНІ!