» » Як зізнатися чоловікові в любові?

Як зізнатися чоловікові в любові?

Як зізнатися чоловікові в любові?

Ви вже давно зустрічаєтеся, але ваш коханий до сих пір не зізнався вам у своїх почуттях? Ви губитеся в здогадах: «Любить чи ні?» І це мучить вас. Що робити в такій ситуації? Можна продовжувати сподіватися і чекати, а можна самій проявити ініціативу. Але як зізнатися чоловікові в любові? Про це сьогодні і поговоримо.

Способи визнання в любові

  • Якщо ви досить смілива дівчина, і ніяких проблем з цього приводу у вас не виникає, то ваше завдання зводиться до мінімуму - зізнатися в любові в підходящий момент. Потрібно підібрати правильний час і романтичну обстановку, начебто ресторану або кафе. Або вибрати момент під час вашої прогулянки, наприклад, по парку, коли ви будете триматися за руки або дивитися один одному в очі. І вже точно не варто це робити під час перегляду футбольного матчу або на концерті його улюбленої рок-зірки, де ваше визнання може залишитися просто не почутим.
  • Якщо ж ви соромитеся визнаватися в любові відкрито, можете написати вашому коханому лист. Такий метод хороший тим, що на папері можна висловити ті почуття, які ви б ніколи не зважилися сказати в очі. Найчастіше, до таких методів вдаються ті дівчата, у яких письмова мова краще розвинена, ніж усна. Ваш лист не обов`язково має бути великим. Досить і пари фраз. Найважливіше тут - це донести ваші почуття до предмета ваших бажань.
  • У сучасному світі не варто забувати і про мобільні технології. Цей спосіб підійде тим, хто, зізнаючись у любові, боїться дивитися в очі коханої людини, відчуваючи при цьому незручність, але відповідь на свої слова хоче отримати відразу.
  • Так само зізнатися першої в коханні чоловікові можна за допомогою смс або ммс повідомлення або голосової пошти. Однак реакцію на таке визнання дізнатися набагато складніше, тому що ваш улюблений може відповісти не відразу, а може і взагалі не відповісти. Хоча, якщо почуття взаємні, чоловік неодмінно вам відповість.
  • Однак, всі перераховані вище засоби хороші, якщо ви більш-менш упевнені в тому, що ваші почуття взаємні. Якщо ж ви сумніваєтеся в цьому, можете скористатися «непрямими» способами визнання. Наприклад, можна розповісти вашому коханому, що сьогодні вам наснився незвичайний сон, в якому ви зізнавалися йому в любові. За реакцією чоловіка буде не складно зрозуміти, чи потрібно йому таке визнання.

Чого не слід робити

  • Під час визнання зберіться і намагайтеся не хвилюватися.
  • Не потрібно ковтати слова. Навіть якщо ви вирішили прошепотіти ваше визнання, воно має прозвучати чітко.
  • Коли робите визнання, краще дивитися в очі. Не опускайте голову.
  • Слідкуйте за вашими жестами та мімікою: не потрібно, щоб їх було більше ніж слів.
  • У такий важливий і відповідальний момент вашого життя не потрібно дивитися на всі боки. Зараз вас повинно бути тільки двоє.
  • Не чекайте, що отримаєте позитивну відповідь. Насолоджуйтеся тим, що у вас є можливість зізнатися в ваших почуттях і відчуттях.
  • Краще не посміхатися і не сміятися в такий момент, щоб той, кому ви робите визнання, не вважав за це за жарт.
  • І не тягніть з найважливішим. Чоловіки не люблять багато зайвих слів. Їм потрібна суть.
  • Чи не переступали з ноги на ногу. Краще стійте рівно. Інакше ваш чоловік може вирішити, що ви змерзли, і змінить тему.




Чи зізнаватися чоловікові в любові, вирішувати тільки вам. Якщо ви все ж на це зважитеся, то слід враховувати і той момент, що ви можете отримати відмову. У подібному випадку вам доведеться набратися сил і мужності, щоб все пережити. Якщо чоловік вам відмовив, то варто перестати підтримувати з ним будь-які стосунки. Якщо ж він хоче продовжувати ваші відносини, то краще зробіть вигляд, що нічого не сталося. Не потрібно злитися і кричати на нього. Адже не його вина, що почуття до вас у нього не виникли. Не варто так само демонструвати своє розчарування при зустрічах з ним. Однак, ховатися і соромиться теж не слід. Любов - це велике почуття. І в визнання в любові нічого ганебного немає. Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!