» » Як освідчитися у коханні?

Як освідчитися у коханні?

Як освідчитися у коханні?

Перехоплює подих, завмирає серце, а потім, навпаки, починає битися зі страшною силою ... Здається, що виросли крила і хочеться літати, хочеться творити, хочеться сміятися ... Здається, що можна перевернути гори, переплисти океан ... Ви, напевно, здогадалися, що мова піде про найпрекрасніше, чистому і хвилюючому почутті - про кохання.

Я думаю, що кожен з нас любив. У кого-то любов була взаємною, у кого-то неразделенная- хтось любить і любимо дотепер, а хтось ходить з розбитим серцем або розбивав його сам. У кого плутанина в особистому житті - йдіть розбирайтеся, а ті хто любить, але ще не розповів об`єкту обожнювання про свої почуття, ласкаво просимо, бо мова піде про те, як зізнатися в любові.

В силу прийнятих людством правил, що чоловік повинен завойовувати жінку, а не навпаки, ми, в основному, і поговоримо про визнання в любові хлопця дівчині. Але так як ми живемо в столітті, коли, і жінки беруть на себе ініціативу в стосунках, розглянемо пару таких варіантів.



Перш ніж зізнатися в любові, спочатку подумайте про наступне: розберіться в своїх власних почуттях - може це не любов, а легке захоплення, якщо ж ви впевнені в собі, тоді переконаєтеся в взаємності вашого партнера, може слід ще почекати або взагалі не варто говорити про своїх почуттях, у відповідь чути "а я тебе немає" дуже боляче.

Як зізнатися в любові красиво

  1. Прогулянка на конях. Кожна дівчина мріє про принца на білому коні, так подаруйте їй казку. В кінці прогулянки злізьте з коня, встаньте на одне коліно і скажіть три прекрасних заповітних слова. Але в той же час дивіться, щоб ваша ненаглядна не впала з коня, так можна все зіпсувати.
  2. Вечеря при свічках, та не простий. Накрийте столик на двох в якомусь гарному відокремленому містечку на природі, наприклад на березі водойми. Покормите її фруктами з ваших рук, і здивуєте освідченням у коханні у віршах. Ваша улюблена буде в захваті і вже точно відповість взаємністю.
  3. Прогулюючись по парку, виріжте на корі дерева ваші ініціали в сердечку. Не забудьте взяти ножик. Звичайно, це не дуже гуманно, але як приємно потім зустріти це послання через кілька років.
  4. Якщо не вистачає сміливості сказати про свої почуття віч-на-віч, можна освідчитися в коханні за допомогою смс, це може бути вірш, що складається з метафор і прикметників, а може бути просте, без зайвих слів "я тебе люблю". Хоч ми і живемо у вік сучасних технологій, на мій погляд, романтичніше одержати не смс на номер телефону, а лист у поштовій скриньці. Ну а якщо ви невиправний романтик, скористайтеся службою поштових голубів, звичайно, якщо у вашому місті така є. Надішліть красивий букет квітів із запискою-визнанням. Ще, як варіант, до жаху банальний, але не менш приємний, визнання в любові, написане на асфальті під її вікном. Головне, не забудьте додати ім`я, щоб яка-небудь тітка Віра, а ще гірше баба Світу, не подумала, що це ви їй =)

Як оригінально освідчитися у коханні

  1. Якщо ви і ваша половинка любите екстрим, можна освідчитися в коханні під час стрибка з парашутом або польоту на повітряній кулі. До речі, цей спосіб підійде і для дівчат, які зважилися розповісти про свої почуття хлопцю.
  2. Можна розкрити свої почуття на публіці, наприклад, заспівати пісню для коханої (коханого) в караоке-барі або замовте пісню на радіо.
  3. Замовте банер або стенд з освідченням у коханні. Краще вибрати стенд, розташований в тому місці, де часто буває ваша кохана. А банер можна замовити в будь-якому рекламному агентстві.
  4. Якщо виявили в собі талант артиста, заспівайте серенаду під вікном на світанку, але краще робити це в кросівках, раптом доведеться тікати від розлютив сусідів.
  5. Якщо ваша улюблена живе від 2 до 6 поверху, і при цьому ви не боїтеся висоти, замовте пожежну машину, надіньте смокінг, купіть гарний букет її улюблених квітів і зізнайтеся в своїх почуттях, піднявшись на пожежній драбині.
  6. Для цього визнання вам буде потрібно маленькі круглі свічки. Викладіть ними слова «я тебе люблю», запаліть. Зателефонуйте вашій половинці і попросіть виглянути у вікно. Таке визнання не залишить нікого байдужим.

Освідчення в коханні чоловікові



Тут двояка ситуація. З одного боку, жінка повинна бути загадкою, щоб чоловік весь час міг відкривати в ній щось нове. А якщо ти ось так викладеш йому на блюдечку «я тебе люблю», він може втратити інтерес, загадка розгадана. З іншого боку, багато чоловіків не надають особливого значення сентиментальним словами, і що ще гірше, не розуміють натяків і не вміють читати думки про те, що для прекрасної половини людства визнання в любові не просто важливі, а необхідні. Тоді краще зробити перший крок самій, і повірте, страшніше шкодувати про зроблене, ніж про не зробив. Майже завжди дуже важко зізнатися в любові, це стосується і чоловіків і жінок, тому що страшно почути, що твої почуття не взаємні. Деякі жінки, боячись розкрити свої почуття першої, намагаються змусити, примусити зізнатися в любові свого кавалера. Якщо ти любиш, хіба можна змушувати свого улюбленого щось робити, тут скоріше мова вже йде не про любов а про егоїзмі. Якщо ваш чоловік дійсно до вас відчуває щирі, теплі почуття, він рано чи пізно все одно вам зізнається в цьому. Ну а якщо немає, як кажуть, що не робиться - робиться на краще, значить це не ваш чоловік, не ваша доля.

Думаю, як правильно визнаватися в любові, варіантів немає. Будь-яке визнання, якщо воно щиро, буде правильним. Тут немає критеріїв, головне, щоб слова йшли від серця. А взагалі, слова це не головне, головне вчинки. Можна на кожному кроці кричати «я тебе люблю», а в скрутну хвилину не опинитися поруч, і навпаки. Просто кожен любить по своєму. І як то кажуть в одній дуже мудрою приказці: «Якщо тебе не люблять, тому що ти хочеш, це не означає, що вас не люблять всією душею»

Особливо трепетно визнання в любові сприймаються в перші роки відносин, а потім ми звикаємо до слів любові, і більше вони не викликають сплеску почуттів. Тому красиві і незвичайні освідчення в коханні в тривалих відносинах допоможуть відновити колишні емоції і почуття.

Як краще зізнатися в любові, вирішувати вам. Головне будьте уважні, підтримуйте в скрутну хвилину, поважайте і цінуйте бажання і звички, не намагайтеся змінити один одного, адже люблять не за щось, а просто так і всупереч. І тоді ви будете щасливі, адже на Землі ще не придумали нічого прекраснішого, ніж ЛЮБОВ !!!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!