» » Як зізнатися в любові хлопчикові?

Як зізнатися в любові хлопчикові?

Як зізнатися в любові хлопчикові?

Першою зізнатися в любові хлопчикові дуже важко. А більшість дівчат, вважають, що цей крок повинен зробити обов`язково сильна стать. Однак у хлопчиків теж повно своїх страхів і сумнівів. Особливо, якщо дівчинка виглядає неприступної. Якщо у вас є така риса, то доведеться самій зізнаватися у своїх почуттях, переборовши страх перед насмішкою і сором`язливість. Причому визнання в любові хлопчикові можна зробити, як незабутнє, так і завізуалізірованное.

Зізнаємося в коханні хлопчикові

Якщо ви зважилися зізнатися в любові хлопчикові публічно, дивлячись йому прямо в очі, то цього робити, не варто. Тому що, визнання - це суто особиста, а при великому скупченні народу воно втрачає свій шарм. І відповідні почуття можуть бути знищені, якщо хтось вирішить познущатися над вашою парою. Також не слід визнаватися в любові, якщо у вашого улюбленого поганий настрій, або він дуже зайнятий якоюсь справою, оскільки ви можете його розлютити тим, що відволікаєте його від важливого заняття, і не важливо, що він, можливо, теж любить вас . Діючи в такий момент, ви лише зіпсуєте відносини, але ніяк не досягнете своєї мети. Зате можна запросити хлопчика на прогулянку або домовитися про зустріч під будь-яким приводом і там вимовити ці заповітні три слова. Роздумуючи про те, як зізнатися в любові хлопчикові, не можна відкидати і варіант з інтернетом. Можна написати гарне визнання і послати йому його на електронну пошту. Можна навіть не називати його імені, на випадок якщо почуття не взаємні і у відповідь ви отримаєте, тільки глузування. Після цього можна було сказати, що ви його просто хотіли розіграти і придумали це разом з подругами, або можна сказати, що лист було адресовано, не йому, а зовсім іншому хлопчикові, особливо якщо визнання хлопчикові було оформлено у віршованій формі.

Якщо ви сором`язлива



Самі сором`язливі дівчинки соромляться зізнаватися в любові, але і для них є пара способів. Можна зізнаються в коханні хлопчикові, підкинувши йому анонімну записку. Плюс полягає в тому, що можна побачити реакцію хлопчика на визнання, а мінус - це може підштовхнути його до іншої дівчинки, якщо не сказати правду. Але вирішувати вам. Можна навіть написати вірші - визнання в любові хлопчикові, і дати йому прочитати, щоб він оцінив, і запитати його, «А якби вони призначалися тобі?». Так ви побачите його реакцію і будете вже вирішувати по ситуації. Другий спосіб включає в себе деяку завуалированность визнання в любові. Наприклад, можна попросити його про допомогу, і як подяку зронити: «Я тебе люблю!». Можна просто сказати ці три заповітних слова і подивитися на його реакцію, якщо він відповість відмовою, то просто скажіть, що таким чином репетирували, а взагалі вам подобатися інший. І обов`язково подякуйте йому за допомогу, і попросіть прощення, і скажіть, що не хотіли його образити.

думка психологів

На думку психологів, краще дівчаткам не зізнаватися в любові хлопчикам, а робити йому натяки, звичайно, гарне освідчення в коханні хлопчикові, це добре, але при негативній реакції предмета обожнювання, багато дівчат починають гіперболізувати ситуацію, і це призводить лише до сорому, відчуття нікчемності і депресії. Краще зацікавити його, наприклад, можна дізнатися про його хобі і зайнятися тим же, і тоді ви будете часто перетинатися, зможете дізнатися один одного краще і вирішити, що робити далі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!