» » Чому не говорить, що любить?

Чому не говорить, що любить?

Чому не говорить, що любить?

Не секрет, що більшість представників сильної статі не відрізняється красномовством, особливо, коли справа стосується любовних зізнань. Жінкам же необхідні постійні підтвердження любові до них, не отримуючи які, вони починають сумніватися в почуттях своїх обранців. На всі доводи у них буває логічне запитання: "чому тоді він не говорить, що любить?" Відповідь на нього ми постараємося дати в цій статті.

сором`язливість

Напевно ви помічали, що навіть найскромніша дівчина може розмовляти довше і більше, ніж середньостатистичний чоловік. Першою причиною такої "мовчазність" є поширене чоловіче переконання про те, що вираження почуттів і особистих переживань - це соромно. Звичайно, більшості хлопців ще з дитинства вселяють, що вони повинні терпіти. Відома фраза "хлопці не плачуть" є продовженням цього принципу.

Таким чином, чоловік вирішує, що висловлювати свої переживання можна жінці - слабшому і емоційного суті. Йому ж слід поводитися "по-чоловічому", що часто означає мовчати і не видавати справжніх почуттів. Якщо причина того, що ваш коханий скупиться в зізнаннях, криється в його сором`язливості, постарайтеся пояснити йому, що прояв почуттів необхідно вам, тоді як його мовчання не потрібно в даному випадку нікому.

Страх перед відповідальністю

Дуже часто причиною того, що чоловік не говорить про свої почуття, є його внутрішній страх стати більш вразливим. Знову-таки стикаємося зі стереотипами, нав`язаними нам часом: чоловікові потрібна особиста свобода, він потребує відсутності зобов`язань і т. П. Таким чином, сильна стать приходить до думки, що визнання в любові накладає на нього певні зобов`язання і передбачає відповідальність.

У таких судженнях "винен" і інший стереотип: всі дівчата прагнуть вийти заміж і скоріше прив`язати чоловіка до себе всіма можливими способами. Природно, представники чоловічої статі починають побоюватися любовних відносин і не поспішають давати пояснення в любові, навіть якщо відчувають її. Погодьтеся, набагато зручніше бути поруч з коханою жінкою і насолоджуватися почуттями просто так, ніж в одну хвилину проміняти все це на "довічне ув`язнення".



Більшість хлопців щиро вважає, що за умови їхнього визнання в любові, то підштовхнуть свою кохану на різні вимоги. Тоді вже у дівчини буде прекрасна можливість користуватися цим визнанням у власних цілях. Так, вони дуже бояться почути поширене "Якщо ти мене любиш - чому не одружишся зі мною?" Звичайно, легше зображати невизначеність в почуттях і говорити: "Мені добре з тобою, але потрібен час, щоб я розібрався в тому, що до тебе відчуваю". Разом з цим будьте впевнені: якщо вас по-справжньому люблять, такі страхи рано чи пізно буде подолано. А якщо немає, вам слід пошукати причину в собі або прочитати нашу статтю Чому мене не люблять чоловіки.

Невпевненість в собі

Часто чоловіки не зізнаються в коханні, побоюючись бути відкинутими. Деякі, можливо, вважають себе негідними своєї коханої, а інші бояться, що їх недоліки або окремі риси характеру їй не сподобаються. Є також інший варіант: чоловік вважає, що у жінки хтось є або хоча б намічається. При цьому він вважає, що ймовірність вибрати іншого набагато більше.

Такі сумніви нерідко стають причиною того, що жінка не дізнається про кохання чоловіка ніколи або дізнається надто пізно. Буває і так, що чоловічі побоювання з цього приводу мають реальне підґрунтя. Наприклад, об`єкт любові замужем або ж знаходиться у відносинах з кимось іншим. Гордість і іноді благородство не дозволяє чоловікові зробити любовне визнання в таких випадках.

Вам буде цікаво прочитати нашу статтю Чому я його люблю.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!