» » » Чому любов не минає?

Чому любов не минає?

Чому любов не минає?

Любов без взаємності - гнітюче тягар і хворобливий, але корисний життєвий урок. Іноді так відбувається - ми закохуємося, а у відповідь отримуємо байдужість. Не завжди виходить сказати собі, що пора шукати нову любов, і ми продовжуємо страждати і зітхати про те, кому не потрібні. Кожен знає, що потрібен час для того, щоб охолонути, щоб не згадувати з болем про невдачу. Але час не завжди лікує. Так, чому любов не минає?

Є різні чинники, які впливають на тривалість такого болючого почуття. Наприклад, вік. Якщо вам все шістнадцять, то і ставлення до життя ще незріле, як і нестійка самооцінка. Важливо зрозуміти, що в юному віці кожна дрібниця здається особливою і значущою, тим більше, якщо це стосується почуттів. Часто, один з усталеною пари раптом вирішує порвати відносини, тоді як другий не готовий до цього. І тоді любов у того, кого кинули, може розгорітися з небувалою силою. Потрібно чітко розуміти - людина, яка вами не цікавиться, чи не стане близьким згодом. Тому треба лише почекати і постаратися відволіктися.



Деякі кажуть, що перша любов не минає. Однак це лише слова. Перше відчуття залишить слід у душі, запам`ятається своєю гостротою на все життя. Але зріла любов, яка прийде пізніше - обов`язково затьмарить юнацькі метання. Звичайно, буває, що люди залишаються разом назавжди, зустрівши в юності. Ось тільки, рідко так трапляється. Перше кохання - урок, підготовка до серйозних почуттів, і не завжди благополучна.

Але якщо вам пощастило, і ви впевнені, що ваша любов справжня і осмислена, знайте, що справжня любов не проходить. Вона лише затихає, переживаючи розлуку, відроджується і зростає з роками. І тільки зустрівши людину, яка стане нею, ви зможете усвідомити і прожити це почуття. Адже дуже часто люди плутають потяг і прихильність, зачеплене самолюбство з любов`ю. Зупиніться і прислухайтеся, наскільки глибоко почуття? Тільки час зможе допомогти знайти відповідь. І пам`ятайте, любов`ю управляти не можна, можна лише постаратися навчитися стримувати запал і чути своє серце.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!