» » » Що означає ім'я кохання?

Що означає ім'я кохання?

Що означає ім`я Любов?

Як нескладно здогадатися, ім`я Любов - споконвічно слов`янське і означає саме найбільше з усіх людських почуттів. В ім`я Любов закладено творче начало і прихильне, вірне ставлення до всього навколишнього.

Іменини припадають на 30 (17 за старим стилем) вересня.

Що означає ім`я Любов і як воно впливає на що носить його жінку і близьких їй людей? По-перше, потрібно врахувати, що в епоху після хрещення ім`я Любов асоціювалося зі святою мученицею Любов`ю. Дівчинка дев`яти років, разом зі своєю сестрою Вірою та Надією, постраждали за віру християнства. І в цьому криється величезна духовна зв`язок з найпоширенішою релігією в нашій країні. На іменини прийнято влаштовувати загальні дамські посиденьки. У цей день зазвичай ходили в гості один до одного.

Уже з юних років Любов оточена турботою і увагою. Як правило, такий дівчинці не потрібно докладати особливих зусиль, щоб стати загальною улюбленицею. Зовні лагідна і миролюбна, Любов володіє гострим, справедливим розумом і завидною, сильним характером. Не дивно, що для носить це ім`я дівчини найважливіше рівновагу і благодать, як в отчої сім`ї, так і в своїй власній.

Заміжня дівчина Любов стає твердим духовним оплотом у своїй родині, долаючи будь-які негаразди. Адже, як відомо, любов завжди перемагає будь-які життєві негаразди.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!