Як гадати на любов?

Як гадати на любов?

Любов - ах, яке прекрасне почуття! Як же хочеться закохатися, випробувати всі бурхливі емоції цього стану, щоб захоплювало дух, щоб в животі пурхали метелики! Не пропустіть шансу заглянути в майбутнє і дізнатися, що чекає вас в любові, і як ставиться до вас коханий.

Як гадати на любов різними способами

  1. На сірниках. Береш два сірники однією рукою, розміщуєш їх між великим і вказівним пальцями. Згадавши на одну сірник себе, а на іншу конкретного хлопця. Підпалюєш сірники. Задуває вогонь. Дивишся, в якому напрямку повернулись сірники: хто до кого тягнеться, а хто відштовхується.
  2. По книзі. Береш будь-яку книгу, бажано про любов, а не підручник з геометрії. Згадавши питання про цікавить хлопця, називаєш номер сторінки, рядки і "зверху" або "знизу". Знаходиш загадане і читаєш відповідь на питання. Гадати на любов цим способом цікаво з подружкою, щоб вона називала тебе номер сторінки і строчки.
  3. За пливе свічці. Нарізати 6 довгих папірців, пишеш на кожній по одному чоловічому імені. Наливаєш в миску води до середини. Розташовуєш папірці по колу миски, загинаючи їх кінці до центру посуду. Спираються листочки об підлогу. Підпалюєш плаваючу свічку, опускаєш її в середину миски. Який лист з ім`ям вона підпалить, з тим хлопцем ти і будеш разом.

Як гадати на картах на любов



Береш колоду з 36 карт. Вибираєш вальтів і згадавши на ймення кожного конкретного хлопця. Перевертаєш їх сорочками вгору і розкладаєш по горизонталі. Тасуешь колоду з 32 карт. Потім розкладаєш їх під Вальтамі: перший ряд, другий, третій ... і так виходить, що під кожним хлопцем лежить 8 карт. Дивишся під кожним Вальт: скільки з них буде черв`яків (любов), скільки бубей (грошей), скільки треф (діти), скільки пік (сварки). Ту долю, яка не сподобалася, прибираєш. Далі проробляєш все те ж саме, але з рештою трьома Вальтамі (ти не повинна повертати карти з хлопцями до закінчення ворожіння). З останнім, що залишився хлопцем ти будеш разом! Цим ворожінням на любов користувалися ще наші мами.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!