» » » » Як навчитися ворожити?

Як навчитися ворожити?

Як навчитися ворожити?
Як навчитися ворожити?

Людині завжди хочеться дізнатися про своє майбутнє. Ворожіння було важливим елементом всіх древніх вірувань і релігій. І хоча сьогодні церква не вітає звернення до магів і ворожок, інтерес до цього мистецтва не згасає.

Існує багато методик і практик, які дозволяють відкрити таємницю майбутнього. Яким саме методом скористатися, вирішувати потрібно самому, а вірніше, до чого вас тягне, тим і потрібно займатися. наш розділ ворожіння відповість на ваші запитання, що стосуються різних видів гадань і, можливо, допоможе вам визначитися.

Одним з найбільш незвичайних способів дізнатися майбутнє є ворожіння на кавовій гущі. Більш докладно про це ви можете дізнатися з нашої статті Як гадати на кавовій гущі. Це старовинний ритуал, який триває не менше години. Починається ворожіння з моменту засипання кави в турку, і кожна деталь ритуалу має значення. Це більше схоже на обряд церемоніальною магії, тому не варто занадто часто вдаватися до нього - доля не любить, коли її надто часто запитують.

Найбільш поширеним способом ворожіння є ворожіння на картах. Напевно, кожна дівчинка намагалася хоч раз розкласти карти і розтлумачити їх, але далеко не у всіх це виходило.

З чого почати, приступаючи до ворожіння на картах

Перш за все, потрібно вибрати колоду: це повинна бути нова колода, якій ще не користувалися, дуже добре, якщо майстер зробить її самостійно. Є кілька колод карт: звичайна колода на 36 або 52 карти, Таро, Циганська колода, карти Ленорман, Еттейли - віддати потрібно перевагу тій, до якої у вас лежить душа. Кажуть, що карти самі вибирають свого господаря, тому ви повинні відчути, до чого вас тягне.



Перш ніж починати гадати, потрібно заговорити колоду, щоб карти говорили правду. Для цього покладіть колоду карт в полотняний мішечок, насипте туди трохи солі з нової пачки і проговорите: «Соліца-сестриця, ти солена, ти міцна, очисти і нашепче, заговори мої карти, щоб істину казали, а одвірку, томління та обману дай мотовила неволі та зловили ловлення. Слово моє міцно! Істинно! Істинно! Істинно! ».

Залиште мішечок в східному кутку кімнати на шість днів. Після цього на сьомий день застелите чорною тканиною стіл і запаліть свічку. Перед свічкою покладіть колоду карт і залиште догореть свічку до кінця. Після цього карти готові до ворожіння. Мішечок з сіллю закопайте там, де не ходять люди.

Перед самим ворожінням карти потрібно взяти в руки і прислухатися до своїх відчуттів, колода підкаже вам, коли можна починати. Карти можна давати в руки кому небудь, і не можна ними грати.

Як навчитися ворожити і правильно трактувати розклад



Відразу хочеться відзначити, що мистецтво ворожіння на картах вимагає старанності і уважного ставлення до деталей. На процес ворожіння впливає дуже багато сил, тому навіть всім відомі значення або розклади іноді можуть трактуватися по-різному. Наша стаття Як гадати на картах розповість вам про деякі способи ворожіння на звичайних картах.

Варто відзначити, що значення карт можуть змінюватися в залежності від способу гадання. Але є кілька загальних значень:

  • Королі і дами найчастіше позначають людей. Причому вік залежить від масті - піки і трефи означають зрілих або літніх людей, черви і бубни - молодих.
  • Дрібні карти «6», «7», «8» - незначні обставини: дорога, клопоти, сльози, розмови і т.д.
  • 9,10, Валет - події, а приємні чи ні, залежить від розкладу.
  • Тузи зазвичай означають місце: будинок, казенне заклад і т.д.

Це трактування може застосовуватися для Циганського колоди, Еттейли або звичайних карт. У картах Ленорман існує своя трактування кожної карти. Наприклад, туз треф в колоді Ленорман має назву «Кільце» і пророкує шлюб.

Карти Таро прийшли до нас з Єгипту. Колода Таро складається з 72 карт і ділиться на Верхні та Нижні Аркан. Верхні Аркан - це карти сили і при трактуванні вони визначають основну суть розкладу. Нижні Аркан розкривають деталі, тобто вони розкажуть чому, де, і хто допоможе або зашкодить вам у ваших планах.

Ворожіння по руці - хіромантія

Хіроманти кажуть, що наше майбутнє передбачено понад і написано на лініях наших рук. Навчитися гадати по руці досить складно, і щоб навчитися цьому мистецтву, потрібно бути дуже уважним і приділяти увагу найдрібнішим деталям.

Перше, на що потрібно звернути увагу - самі руки. Форма долонь, довжина пальців, горбки кісточок, форма нігтів розкажуть, який перед вами людина. А ось самі лінії на руці розповідають про долю людини. Причому потрібно пам`ятати, що поточний стан справ можна дізнатися по робочої руці (для правшів - права, для лівшів - ліва), друга рука вказує майбутнє. Наша стаття Як навчитися ворожити по руці більш детально розповість вам про значення ліній на руках.

Не варто впадати у відчай, якщо відразу буде важко щось прочитати, тільки наполегливою і копіткою працею можна навчитися передбачати майбутнє. Крім того, потрібно читати спеціальну літературу і навіть конспектувати свої спостереження. Наприклад, мало хто знає, що у людей, які мають екстрасенсорні здібності, лінії на руках складаються в трикутники, особливо це добре видно, якщо скласти руки ковшиком. Саме так екстрасенси визначають дітей з магічними здібностями.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!