Чому не можна гадати?

Чому не можна гадати?

Коли в житті нескінченні труднощі і проблеми, які так і навалюються без об`єктивних причин, коли гризе якийсь важливий і невирішене питання, да, і просто заради цікавості деякі люди звертаються до ворожок. Ворожка, уважно подивившись на людину, береться за карти і робить розклад на майбутнє, а потім представляє трактування питається. Заманливо, чи не так, дізнатися, що ж там - попереду? Однак не все так легко і просто. Чи можна взагалі гадати на картах, в тому числі на таро? Ворожіння на картах може завдати шкоди людині. Розглянемо докладніше, чому не можна гадати.

Ворожіння на картах: чому не варто цим займатися?

Розглядаючи це питання докладніше, можна знайти кілька причин, як об`єктивних і розумних, так і "магічних" і пов`язаних з релігією.

  • Найрозумніша причина полягає в неправдоподібності ворожіння. Ніхто не може знати напевно, що його або іншої людини очікує в майбутньому, тому все гадання - просто-напросто містична єресь.
  • Психологічна причина полягає в реакції людини на результат ворожіння. Так, наприклад, дізнавшись щось погане, довірлива людина може повірити у виконання передбачення і від цього як мінімум випробувати безліч негативних емоцій, впасти в тривогу, зневіру і т. Д.
  • Релігійна причина пов`язана з забороною на будь-які гадання. Так, наприклад, звернення до ворожок в православ`ї вважається гріхом, а тому віруюча людина не повинен цим займатися.
  • Є повір`я, що, гадаючи, можна "пригадати" свою долю. Так, наприклад, дівчина з цікавості може гадати на любов, коли знаходиться в хороших відносинах зі своїм партнером. Гадаючи, вона позбавляє їх відносини чогось цінного, і згодом вони вже не будуть такими яскравими, як раніше, почнуться сварки і розбіжності, а то і до розриву недалеко.
  • Ще одна містична причина пов`язана з налаштуванням на майбутнє. Так, деякі люди вважають, що ми самі вибираємо свою долю, визначаючи її своїм ставленням до життя, щоденними думками і очікуваннями. Простіше кажучи: що чекаєш - то і згодом отримуєш. Результат ворожіння - це не вирок, це лише один з можливих шляхів розвитку ситуації. Якщо розклад негативний і людина вірить в те, що так станеться, він подумки перебудовується на хвилю негативу, заздалегідь програє в голові невдачу, і з цієї причини ворожіння збувається.
  • Також причина може бути пов`язана з самою ворожкою. Так, наприклад, якщо ви вірите в ворожіння і навіть переконувалися в тому, що прогнози збуваються, ніхто не застрахував вас від того, що в наступний раз ви не потрапите дослідної шарлатанка. Вона "напустити туману", наговорить купу всякої вигаданої нісенітниці і на додачу заявить, що на вас пристріт, який, звичайно ж, вона може з легкістю усунути за ваші гроші. В результаті ніякого пристріту немає, а професійна шахрайка просто хоче виманити у вас побільше грошей. Якщо ж ви впевнені в тому, що потрапили до цієї ворожки, чи впевнені ви в тому, що готові до будь-якої правді?


Такі основні причини. Гадати або не гадати - вирішувати вам. У будь-якому випадку, часто не знати свого майбутнього корисніше, ніж знати, адже багато трапляється тоді, коли має відбутися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!