» » » Чи можна гадати вагітним?

Чи можна гадати вагітним?

Чи можна гадати вагітним?

Може бути, у Вас виникла важка проблема. Або просто цікаво знати майбутнє. А тим більше, коли Ви в положенні! Майбутні матусі, з нетерпінням чекають свого малюка, хочуть якомога швидше дізнатися про те, яким він буде. Ну як тут не сходити до ворожки !? Особливо цікаві вирішуються на це. А даремно. Тому що небезпечно гадати вагітним. Причому неважливо, Ви гадаєте кому-небудь або Вам ворожать.

В чому причина?

Справа ось в чому. Дитина в утробі матері захищений фізично, але його душа ще дуже слабка і вразлива. Вона може бути піддана поганому впливу або поганий енергетиці. Магічні сеанси і ворожіння, особливо у ворожок і чаклунів, володіють сильною енергетикою і можуть вплинути на майбутню дитину аж до викидня. Деяким жінкам, у яких все було в порядку, після ворожіння через деякий час ставили діагноз позаматкової вагітності. Таких випадків чимало. І неважливо, з якого питання жінка звертається до ворожки. Це можуть бути питання про вагітність, про проблеми, з нею не зв`язаних, про майбутнє. Результат може бути однаково жалюгідним.

Бувають випадки, коли жінка приходить до ворожки, не знаючи про свою вагітність. Якщо ворожка професійна, то вона швидко визначить стан жінки і відмовиться гадати. Якщо Вам попалася така ворожка, дякуйте Богові за те, що Ви не попалася погана. Погані ворожки можуть або не визначити вагітність і погодитися поворожити, або закрити очі на становище жінки і провести сеанс. Такі ворожки часто погоджуються лише через можливість наживи на Вашому незнанні. Тому, якщо Ви будучи вагітною пішли до ворожки, а вона навіть не заїкнулася про Ваш положенні, біжіть від неї, як від чуми! Це звичайна шарлатанка.



А якщо Ви віруюча, то повинні знати, що краще вагітним ходити до церкви, ніж гадати і звертатися до ворожок, адже це гріх! Така допомога приходить не від Бога, а від темних сил. Навіть якщо Ви отримаєте вірну відповідь на питання, то будьте готові до того, що доведеться за це заплатити іншим способом, який буде угодний для Диявола. І ніхто не дає гарантії, що це не відіб`ється на Вашому малюку.

Припустимо, що Ви не забобонні і досі хочете сходити до ворожки. Тоді самі подумки задайте собі питання про те, чи можна гадати вагітним, і подумайте про більш реальні наслідки. А якщо Ви дізнаєтеся щось погане і потім рознервувався? Це також може серйозно позначитися на здоров`ї дитини. Причому не факт, що ворожка все з точністю Вам передбачить, якщо взагалі не збреше.

Тому якщо Вам важливий ваш майбутній дитина, остерігся ворожок заради його здоров`я.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!