» » » » Де знайти хорошу ворожку?

Де знайти хорошу ворожку?

Де знайти хорошу ворожку?

Часом в житті трапляються такі ситуації, коли хочеться зрозуміти причини того, що відбувається, але ніяких об`єктивних пояснень цьому людина дати не може. Так, наприклад, розумна і красива дівчина ніяк не може вийти заміж, бізнес раніше успішної людини раптом ні з того ні з сього котиться вниз, хоча нічого не віщувало біди, люди в родині один за одним важко хворіють і т. Д. Люди, які вірять в магію і передбачення, в таких випадках часто намагаються відшукати ворожку, яка пояснить, що не так, розповість про майбутнє, допоможе виправити ситуацію. Однак знайти хорошу ворожку сьогодні непросто - дуже багато шарлатанів бажають нажитися на бідах інших. Але є кілька ознак, за якими можна розпізнати справжню ворожку.

Де і як знайти хорошу ворожку: поради з пошуку

  • Ворожка, яка володіє справжнім даром передбачення, що не буде прагнути до того, щоб про неї знали всі і вся. Ви не знайдете оголошень про таку ворожки в газетах, інтернеті, по ТБ і т. Д. Це не циганка, яка вештається вулицями. Дізнатися про неї можна лише від знайомих - люди, які зверталися до ворожки, при бажанні порекомендують звернутися до неї. Тому шукати треба серед знайомих.
  • У істинної ворожки рідко буває "прейскурант послуг" - вона не попросить нічого, але віддячити їй потрібно буде, подарувавши що-небудь або заплативши гроші.
  • Така ворожка не прагне створити яскравий образ. Виглядає, як звичайна людина: ніяких балахонів, ланцюгів, величезних хрестів на шиї, яскравого макіяжу, довгих нігтів і т. Д. Житло у ворожки теж цілком звичайне - ви не знайдете в ньому темної кімнати, завішані щільними шторами, з кулею передбачень, черепами навколо і т. д. Звичайно, якась індивідуальність і яскравість може бути властива ворожки, але без надмірностей: якщо відчувається явний перебір, то це вже має насторожити.
  • Багато хто помилково вважає, що справжньою ворожкою може бути тільки напівсліпий стара бабуся з глухого села. Однак це не так: це може бути і бабуся з глушині, і дівчина з міста.
  • Зверніть увагу на те, як з вами спілкується ворожка. Якщо вона нав`язливо дивиться вам в очі, буквально не відводячи від вас погляд, ставить багато питань, особливо що уточнюють, і при цьому стежить за вашою реакцією - то ви, швидше за все, маєте справу з хорошим маніпулятором. Справжня ворожка небагатослівна: вона відчує, що вас турбує, і сама розповість минуле, сьогодення і майбутнє.


Також вам може бути корисна стаття Вірити чи ворожок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!